Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Ion Cristoiu. Diplomă de apreciere pentru implicare în chestiuni de interes juridic. Scrisoare de motivare
16.01.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

DIPLOMĂ DE APRECIERE pentru pentru implicare în chestiuni de interes juridic acordată de Societatea de Științe Juridice lui Ion Cristoiu.

Motivare: Pentru preocuparea susținută a celui mai important jurnalist din România – și totodată unul dintre cei mai importanți vectori de influență publică – cu privire la chestiuni de interes juridic.


Parteneri GALA JURIDICE 2019: Abund Berry, All.Ways.Forward, ALM Power Group, Alpha Bank Romania, AQUA Carpatica, Baroul București, Camera de Comerț și Industrie a României, certSIGN, Decorent, Domeniile Sâmburești, EasyLaw, FORTINET, Gustav Living, HOTCA & ASOCIAȚII, Leonidas, QZINE, SARTO, SmartBill


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.