Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

WOLF THEISS își consolidează practica de concurență prin recrutarea unui nou partener, Anca Jurcovan
15.01.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate profesioniști, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

WOLF THEISS își extinde practica de concurență prin recrutarea unui nou Partener, Anca Jurcovan, în cadrul echipei sale din București. Anca va coordona și consolida practica de concurență a WOLF THEISS în România, adăugând echipei locale experiența sa solidă.

Guenter Bauer, coordonator al practicii de concurență în cadrul WOLF THEISS Viena: „Wolf Theiss își extinde constant practica de concurență, iar Anca este alegerea perfectă.”

Bryan Jardine, Avocat Coordonator al biroului WOLF THEISS din București notează: „Suntem încântați că Anca se alătură Wolf Theiss și va coordona departamentul de concurență din România. Concurența este o arie de drept cu o importanță deosebită pentru companiile din toate industriile, în special în contextul numărului tot mai mare de investigații ale autorităților de concurență și al pieței de M&A aflată pe un trend ascendent.

Anca Jurcovan este un avocat de concurență consacrat, cu o vastă experiență dobândită în ultimii 14 ani prin asistarea clienților de top în investigațiile desfășurate de Consiliul Concurenței din România, precum și în litigii de concurență. Activitatea ei se concentrează pe aspecte de concurență, proprietate intelectuală și tehnologie, fiind implicată și în acordarea de consultanță cu privire la structurarea complexă și inovativă a contractelor. Expertiza Ancăi se extinde la protecția consumatorilor, practici comerciale neloiale, comerț electronic și probleme de protecția datelor cu caracter personal în diverse industrii, inclusiv telecomunicații, retail, energie, servicii financiare și farmaceutice.

Înainte de a se alătura echipei WOLF THEISS, Anca a profesat în cadrul casei de avocatură Țucă Zbârcea & Asociații, din 2005. Clienții și colegii o recomandă drept un avocat de concurență inovator, fiind menționată constant în principalele directoare internaționale.

Anca Jurcovan are o diplomă de Licență la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne și una de Master în Dreptul Afacerilor la Facultatea de Drept, Universitatea București. A absolvit de asemenea King’s College Londra cu două Diplome în Dreptul Concurenței și Economie pentru  Dreptul Concurenței.

Anca Jurcovan: „Mă alătur remarcabilei echipe locale și regionale a Wolf Theiss, cu entuziasm și încredere. Împreună vom continua să oferim clienților strategii juridice inovatoare, în toate domeniile dreptului concurenței, conformare, investigații și litigii, valorificând experiența multijurisdicțională solidă a grupului regional de practică. Întrucât echipa M&A a WOLF THEISS a fost una dintre cele mai active din regiune, vom oferi suport în structurarea tranzacțiilor și asistență în vederea asigurării unor proceduri eficiente de control al concentrărilor economice.

DESPRE WOLF THEISS

Înfiinţată în 1957, WOLF THEISS este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală şi de Est, specializată în acordarea de asistenţă în domeniul afacerilor internaţionale. În cele 13 birouri din Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, îşi desfăşoară activitatea 340 de avocaţi care acordă consultanţă pentru societăţi comerciale locale şi internaţionale, cu operaţiuni în domeniul industrial, comerţ şi servicii, precum şi pentru bănci şi societăţi de asigurare. Îmbinând practica juridică şi cea comercială, WOLF THEISS dezvoltă soluţii complete şi inovatoare, bazate pe experienţa şi cunoştinţele acumulate în domeniul juridic, fiscal şi comercial.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti