« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Consiliul Consultativ pentru protecția consumatorilor s-a întrunit în prima ședință de lucru
16.01.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Miercuri, 15 ianuarie 2020, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a informat că s-a întrunit în prima ședință de lucru Consiliul Consultativ pentru protecția consumatorilor, potrivit unui comunicat.

Întâlnirea marchează o premieră pentru activitatea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, care în cei 28 de ani de funcționare nu a reușit să materializeze demersurile necesare pentru înființarea acestui organism consultativ ce conferă consultanță strategică pentru stabilirea și aplicarea politicilor de protecție a consumatorilor români.

Forul de dezbatere al Consiliul Consultativ pentru Protecția Consumatorilor este format din reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Agentei Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România, Ministerului Finanțelor Publice, Direcției Generală Antifraudă Fiscală, Biroului Român de Metrologie Legală, Inspectoratului de Stat în Construcții, A.N.S.V.S.A., Asociației de Standardizare din România, Ministerului Agriculturii, Registrului Auto Român, Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția de Investigare a Criminalității Economice, Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Ministerului Lucrărilor Publice Dezvoltării si Administrației, Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Romalimenta, Confederației Patronală Concordia, Uniunii Romane a Producătorilor de Cosmetice și Detregenti – RUCODEM, precum și reprezentanții ai altor organizații neguvernamentale.

În deschiderea discuţiilor, Eduardt Cozminschi, Președintele ANPC, a subliniat necesitatea de a crea și dezvolta un dialog constant între principalii factori implicați pentru desfășurarea corectă a relațiilor dintre consumatori și operatorii economici.

 
Secţiuni: Content, Protecția consumatorilor | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD