Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

CSM. Admitere cerere privind apărarea reputaţiei profesionale formulată de jud. Dana Gîrbovan


17 ianuarie 2020 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Sistemul judiciar

Joi, 16 ianuarie 2020, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât admiterea cererii privind apărarea reputaţiei profesionale a Danei Cristina Gîrbovan, judecător la Curtea de Apel Cluj.

Totodată, Secţia pentru judecători a hotărât respingerea solicitării privind transmiterea la Inspecţia Judiciară a punctului 1 din cuprinsul cererii formulate de către jud. Andrea Chiş, („Dacă nominalizarea unui judecător în funcţie pentru o funcţie politică în cadrul executivului sau legislativului este sau nu activitate politică în lumina paragrafelor 168 şi 169 din Decizia nr. 45 a Curţii Constituţionale şi ar putea constitui abaterea disciplinară prevăzută de art. 99 lit. d din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, respectiv desfăşurarea de activităţi publice cu caracter politic în exercitarea atribuţiilor de serviciu, sancţionată cu retrogradarea din funcţie sau excluderea din magistratură, conform art. 100 din aceeaşi lege.”) şi amânarea discutării Raportului Inspecţiei Judiciare nr. 19-4635/2019.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 16)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică