« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Schimbări în echipa de conducere a Curţii de Apel Alba Iulia
17.01.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 17 ianuarie 2020, Curtea de Apel Alba Iulia a dat publicității următorul comunicat:

„Începând cu data de 17 ianuarie 2020, jud. Oana Maria Petraşcu a fost delegată în funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia de către Consiliul Superior al Magistraturii, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen.

Jud. Oana Maria Petraşcu completează echipa de conducere a Curţii de Apel Alba Iulia urmând ca, alături de preşedintele Liviu Gheorghe Odagiu şi vicepreşedintele Aurelian Gheorghe Mocan, să exercite atribuţiile manageriale specifice, în scopul organizării eficiente a activităţii Curţii de Apel Alba Iulia.

Jud. Oana Maria Petraşcu are o vechime în funcția de judecător de 19 ani, a promovat la Curtea de Apel Alba Iulia în anul 2007 iar din data de 6 martie 2019 deține funcția de Președinte al Secției Penale a instanței. Născută în Alba Iulia, a început cariera de judecător la Judecătoria Gherla în anul 2000, a continuat la Judecătoria Năsăud apoi la Judecătoria Sebeș iar din 2006 la instanța superioară, Tribunalul Alba, unde a funcționat până la promovarea la Curtea de Apel Alba Iulia.

Postul de vicepreşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia a devenit vacant în data de 1 ianuarie 2020, după ce jud. Emil-Adrian Hancaş, care deţinea funcţia de vicepreşedinte al instanţei din 16 mai 2018, a promovat la Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie, Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal, fiind al patrulea judecător din cadrul Curții de Apel Alba Iulia care ajunge în ultimii 3 ani la instanța națională supremă, după Marius Ionel Ionescu în 2017, Alexandra Iuliana Rus și Andrei Rus in 2018.

Echipa managerială și colegii din cadrul Curții de Apel Alba Iulia îi mulțumesc jud. Adrian Emil Hancaș pentru implicarea sa activă în cadrul instanței noastre, atât în asigurarea unui act de justiție de calitate, cât și în alte activități importante pentru instanță și justițiabili desfășurate cu succes în calitate de vicepreședinte, de judecător delegat la Biroul de informare și relații publice dar și de coordonator al implementării la nivelul Curții de Apel Alba Iulia a aplicațiilor informatice Dosar Electronic si Transmitere Documente Securizat.”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.