Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members


Print Friendly, PDF & Email

Avocatul Ciprian Miloşoiu din Baroul Dâmboviţa s-a stins prematur

18.01.2020 | JURIDICE.ro

Avocatul Ciprian-Nicolae Miloşoiu, membru al Baroului Dâmboviţa din anul 2003, s-a stins din viaţă prematur şi fulgerător joi, 16 ianuarie 2020, la vârsta de doar 40 de ani, în urma unor probleme cardiace, potrivit ziarului „Gazeta Dâmboviţei”.

Colegii şi prietenii de carieră juridică transmit condoleanţe şi sunt alături în aceste momente de cumplită durere de tatăl acestuia, Ion Miloşoiu, fost judecător şi preşedinte al Tribunalului Dâmboviţa, fratele său, Cătălin-Mihail Miloşoiu, avocat în acelaşi Barou, şi de întreaga familie îndoliată, greu şi nedrept încercată de această tragică şi neaşteptată pierdere a unui Om drag, cu deosebite calităţi sufleteşti şi profesionale, care ar mai fi avut multe de dăruit celor din jur, în primul rând fetiţei şi băieţelului său, în vârstă de numai 7 şi, respectiv, 4 anişori.

Trupul neînsufleţit al regretatului Avocat Ciprian Miloşoiu a fost depus ieri la Capela Bisericii Stolnicul din Târgovişte, unde astăzi, 18 ianuarie a.c., ora 12:00, va avea loc slujba de înmormântare.

Dumnezeu să-l odihnească în pace şi veşnică să-i fie pomenirea!


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.