« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Anda Todor devine Managing Partner al Todor, Istocescu & Vintilă SCA
20.01.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Trăim o eră a transformării. Firma de avocatură Istocescu & Vintilă anunță cooptarea Andei Todor ca Managing Partner, devenind astfel Todor, Istocescu & Vintilă – TIV Legal.

Todor, Istocescu & Vintilă aliniază și integrează trei piloni de forță: experiența internațională, inovarea prin tehnologie și antreprenoriatul, într-o platformă unică centrată pe strategiile de dezvoltare ale clienților, atât din perspectivă locală, cât și internațională. TIV Legal oferă servicii juridice integrate și de calitate, dedicându-și practica recunoscută în diversele ramuri de drept pentru a crea sustenabilitate și dezvoltare împreună cu clienții și partenerii săi și pentru a contribui la binele comunității.

Anda Todor și-a construit experiența remarcabilă în peste 25 de ani de avocatură de business în proiecte complexe de succes pentru clienți locali și internaționali. A condus timp de 10 ani ca Managing Partner una dintre firmele de avocatură internaționale de top prezente în România și a fost Președintele Camerei Americane de Comerț (AmCham).

Tiberius Istocescu, dublu licențiat în Drept și Inginerie, a dezvoltat timp de 14 ani conceptul antreprenorial al firmei Istocescu & Vintilă, accelerat recent printr-un salt vizionar de transformare, integrând soluții tehnologice avansate pentru servicii juridice accesibile, eficiente și generatoare de valoare.

Formula este întregită de Mihaela Vintilă, avocat experimentat și de încredere pentru antreprenorii care au demonstrat măsura competitivității lor, inclusiv pe plan extern. Mihaela crede cu tărie în puterea creativă a antreprenorilor români și în țelul comun de a contribui la dezvoltarea capitalului românesc.

Anda Todor, Managing Partner afirmă: ‘Îmbrățișez din toată inima această transformare, contribuind cu experiența mea internațională la un parteneriat vizionar care imprimă o nouă tendință pe piața locală de avocatură. Printre clienții noștri se numără corporații globale care apreciază mult capabilitățile profesionale, serviciile integrate și soluțiile eficiente de cost, pe care noi le oferim.’

Tiberius Istocescu, Partener Fondator precizează: ‘Serviciile juridice trebuie să evolueze de la modelul tradițional de business la metode moderne, rapide și accesibile. Ne poziționăm în avangarda acestei transformări, implementând instrumente legal tech inovatoare pentru beneficiul clienților nostri și al comunității din care facem parte.’

Mihaela Vintilă, Partener Fondator completează: ‘Identitatea noastră este puternic calibrată pe abilitatea noastră de a ne dedica complet clienților, la fel ca pentru propria noastră afacere. Călătoria noastră antreprenorială ne-a învățat valoarea încrederii, integrității și flexibilității, astfel încât rezonăm pe aceeași lungime de undă și înțelegem perfect așteptările și strategiile ambițioase ale antreprenorilor români și străini.

TIV Legal beneficiază astfel de resursele logistice și de experiență profesională cumulată, fapt care îi permite să asigure servicii juridice într-o gamă largă de domenii care țin de dreptul afacerilor în sens larg.

 
Secţiuni: Content | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD