Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Prof. univ. dr. Ovidiu Ținca s-a stins. UPDATE: Mesaje de condoleanțe

21.01.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ne-a părăsit Profesorul Ovidiu Ținca…

S-a numărat printre cei care au readus în Oradea învățământul juridic, un profesionist de excepție, mentor a numeroase generații de studenți și masteranzi.

A fost printre cei care au demarat proiectul „Agora”, a contribuit la înființarea și consolidarea educației superioare în domeniile juridic și administrativ.

Pierdem nu numai un profesor, ci și un mare prieten, coleg, sfătuitor și îndrumător, care a fost întotdeauna cu sufletul alături de eforturile noastre de a înainta pe drumul spre excelență.

De acum va fi mai greu…

Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Eternă recunoștință domnule Profesor!

Universitatea Agora din Oradea

***

Comunitatea academică sibiană a aflat cu profundă tristețe încetarea din viață a prof. univ. dr. Ovidiu Ținca, cadru didactic la Universitatea din Oradea, Facultatea de Drept și Universitatea Agora Oradea.

Prin activitatea didactică și științifică, prof. univ. dr. Ovidiu Ținca a constituit un reper științific semnificativ pentru toți teoreticienii și practicienii din domeniul dreptului muncii și un sprijin constant pentru tinerii specialiști în acest domeniu, fiind o personalitate care a marcat domeniul dreptului muncii, domeniu științific în care s-a bucurat de o recunoaștere unanimă și de necontestat.

Trecerea în eternitate a profesorului reprezintă o ireparabilă pierdere, deopotrivă pentru colectivul de dreptul muncii, profesorul participând neostenit la manifestările științifice organizate de Facultatea de Drept consacrate dreptului muncii, domeniu în care contribuția Domniei Sale a fost valoroasă.

Dumnezeu să-l odihnească!

Sincere condoleanțe familiei!

Decan,
Conf. univ. dr. Daiana Maura Vesmaș

Colectivul de drept al muncii
Prof. univ. dr. Marioara Țichindelean
Conf. univ. dr. Monica Gheorghe

***

Asociația ”Societatea de Dreptul Muncii și Securitate Socială” regretă trecerea în eternitate a prof. univ. dr. Ovidiu Ținca, cadru didactic la Universitatea din Oradea, Facultatea de Drept și Universitatea Agora Oradea, model de exigenţă ştiinţifică care a îmbogățit literatura de specialitate cu lucrări remarcabile.

Dumnezeu să îl aibă în paza sa veșnică, de-a dreapta Sa pentru totdeauna!

Sincere condoleanţe familiei îndurerate.

Președinte
Prof. univ. dr. Marioara Țichindelean

Președinte de Onoare
Prof. univ. dr. Alexandru Athanasiu

***

Facultatea de Drept din cadrul Universității din Oradea se desparte de primul ei decan – profesorul universitar Ovidiu Ținca, trecut la cele veșnice în mod neașteptat. Profesorul Ovidiu Ținca a avut o contribuție decisivă la reluarea învățământului superior juridic și înființarea Facultății de Drept, din Oradea.

Personalitate puternică, a modelat colectivul și evoluția facultății și va rămâne în memoria noastră ca o parte a istoriei Dreptului orădean, și nu numai. Contribuțiile sale științifice în domeniul Dreptului European și al Dreptului Muncii vor rămâne referințe ale juriștilor din România.

Acum, la despărțire, aducem mulțumiri, pentru tot ceea ce a realizat pentru facultatea noastră și ne angajăm că vom continua și dezvolta ceea ce domnia sa a început.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

Colectivul Facultății de Drept – Universitatea din Oradea

***

Luni, 20 ianuarie 2020, prof. univ. dr. Ovidiu Ținca s-a stins.

Dumnezeu să-l odihnească!


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.