« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

MUȘAT ȘI ASOCIAȚII începe anul cu o rundă de 9 promovări, inclusiv în rândul parteneriatului firmei
21.01.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Casa de avocatură MUȘAT & ASOCIAȚII anunță promovarea a 9 avocați in practicile de Fuziuni și Achiziții, Sănătate și Domeniul Farmaceutic, Fiscalitate și Litigii și Arbitraj, începând cu ianuarie 2020, ca urmare a contribuției lor constante la succesul proiectelor in care au fost implicați si a angajamentului lor fata de firma si valorile acesteia.

Astfel, Dan Minoiu a fost promovat în poziția de Partener. Alina Man, Andra Mihalache, Andrei Bran și Adrian Danciu avansează în poziția de Managing Associates, iar Ana Maria Burada, Andrada Popescu Dragomir, Cristian Cepeși și Adrian Cristolovean devin Senior Associates.

Dan Minoiu are o experiență profesională de peste 12 ani și face parte din echipa MUȘAT & ASOCIAȚII din anul 2010. A asistat de-a lungul anilor numeroase societăți care activează în domenii reglementate, inclusiv companii farmaceutice, producători de dispozitive medicale, de suplimente alimentare și de produse cosmetice, clinici și spitale private, companii din domeniul IT, precum și din domeniile FMCG, asigurări și agricultură. Dan a consiliat companii internaționale renumite în probleme complexe legate de fuziuni și achiziții, transferuri de afaceri și alte tranzacții, precum și în legătură cu aspecte de reglementare și conformitate privind furnizarea și promovarea produselor și serviciilor pe piața din România, asistând clienții în cazuri de referință în fața autorităților competente. Dintre proiectele recente în care Dan a fost implicat menționăm cea mai mare tranzacție din ultimii ani din piața farmaceutică, în cadrul căreia echipa MUȘAT & ASOCIAȚII a oferit consultanță fondului de investiții Penta Investments în achiziția grupului A&D Pharma, din care face parte cel mai mare distribuitor de medicamente din România și un lanț de peste 600 de farmacii.

Alina Man si Adrian Danciu sunt doi dintre avocații M&A cu o mare experiența in zona consultantei de business. Adrian este specializat în tranzacții complexe de M&A și a acordat consultanță juridică unor importanți jucători internaționali și locali din diverse sectoare de activitate, precum cel militar, naval, retail, farmaceutic, IT, construcții și industria manufacturieră. Alina, licențiată atât în Drept, cât și în Economie, este specializată atât în domeniul consultanței cat și cel al litigiilor în materie fiscală (inclusiv împotriva masurilor Agenției Naționale de Administrare Fiscală și a Curții de Conturi), oferind asistență unui larg portofoliu de clienți locali și internaționali din sectoare precum energie, automotive, real estate, FMCG și industria farmaceutică.

Andrei Bran si Andra Mihalache au o experiență vastă în domeniul litigiilor civile și comerciale, asigurând apărarea intereselor clienților M&A în procese complexe cu accent deosebit în materia restituirii proprietăților preluate abuziv de regimul comunist, litigii comerciale și de contencios administrativ, reorganizarea judiciară sau proceduri de faliment. Experiența acestora acoperă inclusiv zona bancara, a asigurărilor si a operațiunilor de leasing, reprezentând in mod frecvent mari corporații, bănci sau alte instituții financiare care beneficiază astfel de considerabila lor experiență în gestionarea cu diplomație și eficiență a unor chestiuni complexe, delicate și controversate.

Ana Maria Burada, Andrada Popescu Dragomir, Cristian Cepeși și Adrian Cristolovean sunt avocați experimentați care au dovedit o rigoare si calitate profesionala de excepție, oferind consultanță juridica si reprezentare in instanța pentru companii locale si internaționale din numeroase sectoare de activitate cu privire la aspecte de drept societar & comercial, drept civil, drept administrativ si drept penal.

“Suntem încântați de evoluția profesională și dedicația spre excelență a tinerilor avocați promovați astăzi. Decizia noastră de promovare urmează evoluția ascendentă a firmei atât în zona de consultanță cât și în cea de litigii. Suntem mândri să le recunoaștem meritele pentru această evoluție și să le mulțumim pentru efortul de până acum, urându-le totodată mult succes în continuare în noile roluri.” a declarat Dl. Paul Buta, Deputy Managing Partner.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,
Secţiuni/categorii: SELECTED TOP LEGAL

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD