Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Noi măsuri stabilite la nivelul administrației publice centrale


22.01.2020 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Lege 9, Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial nr. 38 din 20 ianuarie 2020, a fost publicată Ordonanța de urgență nr. 4/2019 privind stabilirea unor măsuri la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea unor acte normative.

OUG introduce următoarele măsuri:

Autoritatea pentru Digitalizarea României preia activitățile și structurile din domeniul tehnologiei informației, societății informaționale și cadrului național de interoperabilitate de la Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale.

– Secretariatul General al Guvernului va realiza politica Guvernului în domeniul securității cibernetice și va stabili la nivel național strategiile și politicile publice în domeniul securității cibernetice.

Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică – CERT-RO va elabora propuneri de acte normative în domeniul său de activitate și le va înainta spre inițiere Secretariatului General al Guvernului.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București va funcționa în coordonarea Secretariatului General al Guvernului.

Ministerul Finanțelor Publice poate să introducă modificări în structura bugetului de stat și în volumul și structura bugetelor ordonatorilor principali de credite pe anul 2020, corespunzător prevederilor acestei ordonanței de urgență.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti