Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Noi măsuri stabilite la nivelul administrației publice centrale


22 ianuarie 2020 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Monitorul Oficial al României, Noutăți legislative

În Monitorul Oficial nr. 38 din 20 ianuarie 2020, a fost publicată Ordonanța de urgență nr. 4/2019 privind stabilirea unor măsuri la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea unor acte normative.

OUG introduce următoarele măsuri:

Autoritatea pentru Digitalizarea României preia activitățile și structurile din domeniul tehnologiei informației, societății informaționale și cadrului național de interoperabilitate de la Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale.

– Secretariatul General al Guvernului va realiza politica Guvernului în domeniul securității cibernetice și va stabili la nivel național strategiile și politicile publice în domeniul securității cibernetice.

Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică – CERT-RO va elabora propuneri de acte normative în domeniul său de activitate și le va înainta spre inițiere Secretariatului General al Guvernului.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București va funcționa în coordonarea Secretariatului General al Guvernului.

Ministerul Finanțelor Publice poate să introducă modificări în structura bugetului de stat și în volumul și structura bugetelor ordonatorilor principali de credite pe anul 2020, corespunzător prevederilor acestei ordonanței de urgență.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică