Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

AIJ solicită Ministrului Justiției și CSM să clarifice participarea proc. Gabriela Scutea la elaborarea OUG 13/2017
23.01.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 22 ianuarie 2020, Asociația „Inițiativa pentru Justiție” a dat publicității următorul comunicat:

Asociația Inițiativa pentru Justiție (AIJ), asociație profesională a procurorilor, solicită Ministrului Justiţiei şi Consiliului Superior al Magistraturii, având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public referitor la participarea doamnei procuror Scutea Gabriela la elaborarea OUG 13/2017, care a generat proteste masive din partea societăţii civile şi reacţii internaţionale la nivelul ambasadelor statelor partenere ori a statelor membre UE, în contextul nominalizării domniei sale de către Ministrul Justiţiei pentru funcţia de Procuror General al României, să comunice public dacă doamna Scutea Gabriela a avut vreo contribuţie la elaborarea ordonanţei menţionate mai sus, iar în caz afirmativ, care a fost contribuţia acesteia.

De asemenea, vă rugăm să comunicaţi care a fost funcţia îndeplinită de către domnia sa în cadrul Ministerului Justiţiei la data adoptării OUG 13/2017, ce atribuţii îi reveneau domniei sale şi faţă de cine se subordona.

Menţionăm că răspunsul are o importanţă sporită având în vedere interesul societăţii civile şi consecinţele pe care le-a generat această ordonanţă în societatea românească.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.