Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

STOICA & Asociaţii – noi promovări la nivel de parteneri
23.01.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

STOICA & Asociaţii promovează doi avocați în cadrul echipei – Daniel Alexandru ARAGEA şi Andrei BUGA – în poziţia de Partner.

Daniel Alexandru ARAGEA s-a alăturat echipei STOICA & Asociaţii din anul 2009, a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, promoția 2009 şi deţine o diplomă de Masterat în Dreptul Afacerilor, la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, promoția 2010. Este membru al Baroului București din anul 2009.  Daniel a asistat și a reprezentat clienți români și străini în litigii civile, în special în materia contractelor civile și în materia dreptului de proprietate, în procedura administrativă în fața Consiliului Concurenței, precum și în cadrul litigiilor derivate din decizii ale Consiliului Concurenței. Daniel a acordat asistență juridică și a reprezentat clienți în cauze de arbitraj intern și internațional (ICC Paris).

Andrei BUGA s-a alăturat echipei STOICA & Asociaţii din anul 2009, a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, promoția 2009 și deţine o diplomă de Masterat în Drept privat aprofundat, la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, promoția 2010. Este membru al Baroului București din anul 2009. Ca avocat pledant, Andrei a acordat asistenţă juridică și a reprezentat clienţi străini și români în litigii civile, în cauze din domeniul dreptului concurenței, dreptului muncii și al contenciosului administrativ. A acordat consultanţă clienților în proiecte diverse şi a fost implicat în negocierea și redactarea de contracte în sectorul energetic și de telecomunicații.

Daniel și Andrei au demonstrat că au abilităţi strategice, o abordare dinamică a dezvoltării portofoliului şi a relaţiei cu clienţii, alături de capacitatea de a aduce, de fiecare dată, o contribuţie semnificativă la succesul dosarelor în care sunt implicați”, a declarat Valeriu Stoica, Founding Partner, STOICA & Asociaţii.

STOICA & Asociaţii are unul dintre cele mai puternice departamente de litigii din România, cu un portofoliu complet de soluționare a disputelor și o echipă de elită formată din avocaţi cu experiență. Firma de avocatură este cotată constant de ghidurile juridice internaționale în aria de practică „Dispute Resolution”: Legal 500, Chambers Europe.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti