Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Iași. Raportul privind activitatea desfășurată în anul 2019
23.01.2020 | JURIDICE.ro

Joi, 23 ianuarie 2020, începând cu ora 11.00, la Palatul Culturii din Iași, a avut loc Adunarea generală a judecătorilor de la Curtea de Apel Iași și a instanțelor din circumscripția acesteia, în cadrul căreia au fost dezbătute rapoartele privind activitatea desfășurată în anul 2019, potrivit unui comunicat.

Evenimentul a avut loc cu participarea judecătorilor de la instanțele din județele Iași și Vaslui și a magistraților care asigură conducerea instanțelor, alături de care au fost prezenți jud. Gabriela Baltag, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, Teodor Victor Alistar și Romeu Chelariu, membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, reprezentanții Parchetelor de pe lângă Curtea de Apel Iași și de pe lângă celelalte instanțe din circumscripție, D.N.A- S.T. Iași, D.I.I.C.O.T–S.T. Iași și B.T.Vaslui, Baroului Iași și Baroului Vaslui.

Rapoartele privind activitatea desfășurată în anul 2019 de Curtea de Apel Iași și instanțele din circumscripție pot fi consultate on-line, aici, la rubrica „Rapoarte și studii”.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.