Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members


Print Friendly, PDF & Email

REFF & ASSOCIATES deschide un birou regional la Cluj-Napoca și o recrutează pe avocata Olguța Lazăr pentru a-l coordona
27.01.2020 | JURIDICE.ro

REFF & ASSOCIATES, societatea de avocați membră a rețelei globale Deloitte Legal, deschide un birou regional la Cluj-Napoca și a recrutat-o pe Olguța Lazăr pentru a-l coordona. Avocat cu 17 ani de experiență profesională, Olguța Lazăr a coordonat de-a lungul activității sale proiecte ample de litigii în arii de practică din sfera dreptului civil și comercial, a dreptului muncii, imobiliar, protecția consumatorului, a procedurilor de insolvență, a contenciosului fiscal și administrativ, precum și pe chestiuni specifice domeniului bancar și recuperare de creanțe. În egală măsură, Olguța a condus proiecte care au constat în analize complexe de due diligence juridic în domeniul imobiliar și corporativ. Înainte de a se alătura echipei Reff & Asociații, ea a lucrat timp de mai bine de opt ani pentru biroul din Cluj-Napoca al uneia dintre cele mai mari societăți de avocatură din țară.

În actualul ei rol, Olguța Lazăr va coordona activitatea biroului regional al REFF & ASSOCIATES din Cluj-Napoca, care vaîmbina expertiza echipei locale cu cea a echipei din București, pentru a oferi întregul set de competențe de care ar putea avea nevoie companiile din regiune.

Alexandru Reff, fondator al REFF & ASSOCIATES și Country Managing Partner al Deloitte România și Moldova: „Județul Cluj are un mediu de business matur și vibrant, cu nevoi tot mai numeroase și mai sofisticate de servicii profesionale specializate, care să-i susțină dezvoltarea. Am avut privilegiul de a asista numeroase companii locale în proiecte și tranzacții importante, iar deschiderea biroului nostru regional ne va aduce și mai aproape de acești clienți, precum și de alte businessuri locale care pot beneficia de serviciile unei societăți de avocatură care poate acoperi toate tipurile de nevoi, datorită abordării multidisciplinare, ce include și consultanță financiară, fiscală, de risc, de strategie și servicii de tehnologie. Legăturile noastre cu mediul local merg și mai departe, căci acest oraș este o sursă bogată de profesioniști talentați în domeniu, mai mulți dintre cei mai apreciați avocați ai noștri din București fiind absolvenți ai prestigioasei Facultăți de drept din Cluj, unde, de altfel, organizăm de ani buni evenimente de recrutare.”

Competențele echipei REFF & ASSOCIATES în toate ariile de practică sunt recunoscute de clasamentele internaționale specializate. Astfel, Legal 500 EMEA a recunoscut REFF & ASSOCIATES pentru expertiza în domeniul imobiliar și al construcțiilor, în sectorul financiar-bancar, în dreptul muncii, drept comercial, tranzacții (M&A), drept comunitar și al concurenței, parteneriate public-private, servicii de achiziții, precum și tehnologie, media și telecomunicații. De asemenea, conform International Financial Law Review (IFLR), Reff & Asociații s-a remarcat prin expertiza în domenii precum financiar-bancar, piețe de capital, tranzacții (M&A), dezvoltarea de proiecte.

Cu o echipă de peste 70 de avocați, REFF & ASSOCIATES este una dintre cele mai mari societăți de avocați din România, recunoscută pentru calitatea serviciilor și abilitatea de a oferi soluții în chestiuni juridice complexe. Tipurile de servicii oferite acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, litigii, fuziuni și achiziții, sectorul public, drept imobiliar. REFF & ASSOCIATES reprezintă România în rețeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocați în 85 de țări.

Pentru mai multe informații despre REFF & ASSOCIATES, accesați www.reff-associates.ro. Pentru mai multe informații despre rețeaua globală Deloitte Legal, accesați www.deloittelegal.com.

:: English version


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.