« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

UNEJ. Organizarea examenului de definitivat pentru executorii judecătoreşti stagiari. UPDATE: Tematica. UPDATE: Ora și locul desfășurării examenului. UPDATE: Rezultatele contestațiilor
26.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Marți, 24 martie 2020, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității rezultatele contestaţiilor de la examenul de definitivat pentru executorii judecătoreşti stagiari organizat de UNEJ în data de 12 martie 2020.

:: Rezultatele sunt disponibile pe pagina executori.ro.

***

Joi, 12 martie 2020, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității rezultatele obţinute la examen definitivat pentru executorii judecătoreşti stagiari, înainte de contestaţii.

:: Rezultatele sunt disponibile pe pagina executori.ro.

***

Joi, 27 februarie 2020, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității lista cererilor admise ale candidaților, după verificarea documentelor cuprinse în dosarele depuse de candidaţii înscrişi pentru ocuparea unui post de executor judecătoresc.

:: Lista este disponibilă pe pagina executori.ro.

***

Joi, 27 februarie 2020, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a informat că examenul de definitivat pentru executorii judecătoreşti stagiari din data de 12 martie 2020 se va desfaşura la sediul UNEJ din Bucureşti, str. Cuza Vodă nr. 143, sector 4 începând cu ora 10.00, potrivit unui comunicat.

Accesul candidaţilor în sala de concurs se va face numai pe baza actului de identitate (carte de identitate, carte de identitate provizorie, buletin de identitate), lipsa acestuia atrăgând neparticiparea la proba scrisă și eliminarea din concurs, în intervalul orar 9.30- 10.00.

Este interzis accesul, în sala de concurs, cu telefoane mobile sau cu orice alte mijloace de comunicare/informare/consultare, iar în timpul probei scrise este interzisă folosirea oricăror surse de comunicare/informare/consultare pentru rezolvarea subiectelor.

***

Miercuri, 29 ianuarie 2020, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității tematica stabilită pentru examenul de definitivat pentru executorii judecătoreşti stagiari ce va avea loc în data de 12 martie 2020.

:: Tematica

***

Luni, 27 ianuarie 2020, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a informat că sub coordonarea și controlul Ministerului Justiției, organizează în data de 12 martie 2020, în București, examenul de definitivat pentru executorii judecătoreşti stagiari, potrivit unui comunicat.

Data limită de înscrierepână la data de 20 februarie 2020, inclusiv.

Pentru verificarea îndeplinirii condițiilor prevăzute la art. 15 din Legea nr. 188/2000 privind executorii judecătorești, republicată, cu modificările și completările ulterioare, dosarul prezentat în vederea înscrierii la examenul de definitivat va conține, în ordinea enumerării, următoarele documente:
1. Cerere de înscriere, în original;
2. Act de identitate (B.I. sau C.I.) – copie certificată pentru conformitate de candidat;
3. Certificat de naştere şi certificat de căsătorie (unde este cazul) – copie certificată pentru conformitate de candidat;
4. Diplomă de licenţă – copie legalizată sau copie certificată pentru conformitate cu originalul de către persoana desemnată de Camera unde se depune cererea. În vederea certificării, documentul se prezintă în original, urmând a fi restituit ulterior;
5. Declaraţie pe propria răspundere din care să reiasă că persoana care își depune candidatura are capacitate deplină de exerciţiu, în original;
6. Cazier judiciar, în original;
7. Adeverinţă medicală din care să rezulte că persoana care candidează este aptă din punct de vedere medical să exercite profesia de executor judecătoresc, în original;
8. Referat din partea executorului judecătoresc îndrumător, în original;
9. Document eliberat de Colegiul Director al Camerei Executorilor Judecătorești în cadrul căreia candidatul și-a efectuat stagiul, din care să reiasă aprobarea reducerii de stagiu, dacă este cazul, în original;
10. Dovada plății taxei de înscriere, în original;
11. Alte documente relevante (pentru departajarea candidaților în conformitate cu dispozițiile art. 36 alin. (1) din Regulamentul de punere în aplicare a Legii nr. 188/2000).

Taxa de înscriere la examenul de definitivat este de 1500 de lei și se va achita după cum urmează:
20% din cuantumul taxei, respectiv suma de 300 de lei în contul Camerei unde urmează să se depună cererea de înscriere;
80% din cuantumul taxei, respectiv suma de 1200 de lei se va achita în oricare dintre conturile U.N.E.J: RO84 BRDE 441S V922 1004 4410 – B.R.D. Șincai, RO98 BREL 0002 0010 6873 0101 – Libra Bank Nerva Traian, cu mențiunea ”taxă examen definitivat 2020”.

 
Secţiuni: Content, Executori judecătorești | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD