« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Curtea de Apel Alba Iulia. Anunț pentru ocuparea unui post vacant de specialist IT
28.01.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 28 ianuarie 2020, Curtea de Apel Alba Iulia a informat că organizează, începând cu data de 7 martie 2020, concursul pentru ocuparea unui post vacant de specialist IT la Curtea de Apel Alba Iulia, potrivit unui comunicat.

Data de desfăşurare a primei probe a concursului este 7 martie 2020 la sediul Curţii de Apel Alba Iulia.

Concursul se desfăşoară în conformitate cu dispoziţiile prevăzute în Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 184/2007.

La concursul pentru ocuparea posturilor vacante de specialişti IT se poate înscrie persoana care îndeplineşte următoarele condiţii:
a) are cetăţenia română, domiciliul în România şi capacitate deplină de exerciţiu;
b) nu are antecedente penale, nu are cazier fiscal şi se bucură de o bună reputaţie;
c) cunoaşte limba română;
d) este aptă, din punct de vedere medical, pentru exercitarea funcţiei;
e) are studii superioare de specialitate în domeniul informatic, automatic, cibernetic, matematic, electronic sau electrotehnic.

Condiţia prevăzută la lit. e) se consideră îndeplinită şi de către absolvenţii de studii superioare în domeniul tehnic sau economic care au urmat în timpul studiilor universitare sau postuniversitare cursuri de informatică, cu avizul Direcţiei de exploatare a tehnologiei informaţiei din cadrul Ministerului Justiţiei sau al compartimentului informatic din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ori al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, după caz.

Cererile de înscriere la concurs se depun cu cel puţin 15 zile înainte de data acestuia la sediul Curţii de Apel Alba Iulia.

La cererea de înscriere se anexează următoarele acte: copii de pe certificatul de naştere şi, după caz, certificatul de căsătorie, copii de pe actul de identitate şi diploma de licenţă, certificatul de cazier judiciar, certificatul de cazier fiscal şi chitanţa de plată a taxei de înscriere. În cazul prevăzut la art. 2 alin. (2), candidaţii anexează la cererea de înscriere şi acte doveditoare din care să rezulte că au urmat în timpul studiilor universitare sau postuniversitare cursuri de informatică.

Examinarea candidaţilor se face prin susţinerea unei probe scrise de verificare a cunoştinţelor teoretice în domeniul informatic şi a unei probe practice.

Taxa de înscriere este de 150 lei şi se va plăti la casieria Curţii de Apel Alba Iulia, camera 123.

Candidaţii ce doresc să plătească taxa de înscriere în alt mod decât la casieria Curţii de Apel Alba Iulia, o pot face direct în contul Curţii de Apel Alba Iulia, cu respectarea următoarelor menţiuni:
numărul contului: RO56TREZ00220E330500XXXX.
beneficiar: Curtea de Apel Alba Iulia.
cod unic de identificare(CUI): 17683900.
dovada plăţii se ataşează în original la dosar şi trebuie să conţină în mod obligatoriu următoarele date: numele şi prenumele candidatului şi destinaţia sumei-concurs specialist IT 07.03.2020.

Tematica pentru concurs:

Sunt necesare cunoştinţe avansate de:
– configurare şi administrare reţele LAN bazate pe sisteme de operare Microsoft Windows Server 2008 şi Microsoft Windows Server 2012;
– instalare, configurare, administrare sisteme de operare Windows 7, Windows 8 şi Windows 10;
– instalare şi utilizare a produselor pachetului Microsoft Office 2010 şi Microsoft Office 2013 – Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook;
– instalare şi administrare Microsoft SQL Server 2008, Microsoft SQL Server 2012; lucrul cu baze de date.

Bibliografie:

  1. MOC 20410 Installing and Configuring Windows Server 2012
  2. MOC 20411 Administering Windows Server 2012
  3. MOC 20462 Administering Microsoft SQL Server 2012 Databases
  4. MOC 6292: Installing and Configuring Windows® 7 Client
  5. MOC 20687: Configuring Windows® 8.1
  6. Microsoft Office Specialist (MOS): 420 (Excel 2013), 422 (PowerPoint 2013), 423 (Outlook 2013), 425 (Word 2013 Expert Part One), 426 (Word 2013 Expert Part 2)

Anunțul și alte informații utile au fost publicate la secțiunea Concursuri de pe Portalul Curţii de Apel Alba Iulia, disponibil pe Portalul Instanțelor de Judecată http://portal.just.ro/. Pentru alte  informații suplimentare persoanele interesate se pot adresa Biroului de informare și relații publice din cadrul Curții de Apel Alba Iulia, date de contact telefon fix 0258-810289, mobil 0746100207, fax. 0258-810286 sau e-mail cosmin.muntean@just.ro.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.