Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

UAIC a primit vizita unei delegații de la Universitatea de Stat din Moldova
28.01.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 28 ianuarie 2020, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a primit vizita unei delegații de la Universitatea de Stat din Moldova (USM), formată din prof. univ. dr. habil. Gheorghe Ciocanu – Rector și prof. univ. dr. hab. Florentin Paladi – Prorector pentru activitatea ştiinţifică, potrivit unui comunicat.

Oaspeții de la Universitatea de Stat din Moldova au participat, în calitate de invitați, la ședința de Consiliu de Administrație al UAIC, unde s-a discutat despre posibilitatea de intensificare a cooperării dintre cele două instituții de învățământ superior prin organizarea unei diplome duble în științe exacte (Matematică, Fizică, Chimie, Biologie, Informatică). În viitorul apropiat, decani ai facultăților de științe exacte de la Universitatea de Stat din Moldova vor efectua o vizită de lucru la UAIC pentru a stabili detaliile colaborării.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și Universitatea de Stat din Moldova fac parte din Consorţiul Universităţilor din Republica Moldova-România-Ucraina (CUMRU), alături de Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, Universitatea Naţională „Iurii Fedkovici“ din Cernăuţi și Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.