Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Prof. univ. dr. Iulia Motoc, key-note speaker la Conferința de aniversare a 145 ani de la fondarea Baroului Timiș
28.01.2020 | JURIDICE.ro

Prof. univ. dr. Iulia Motoc, judecatorul Romaniei la CEDO, a participat la conferinta de aniversare a 145 ani de la fondarea Baroului Timis impreuna cu prof. univ. dr. Saadet Yuksel, judecatorul Turciei la CEDO, Raffaele Sabato, judecatorul Italiei la CEDO, Gilberto Felici, judecatorul San Marino la CEDO, Pere Pastor Vilanova, judecatorul Andorei la CEDO, prof. univ. dr. Peter Paczolay, judecatorul Ungariei la CEDO si cu Marialena Tsirli, grefiera adjuncta a CEDO si Andrea Tamietti, grefierul sectiei a patra a CEDO.

Tema conferintei organizata pe 24 ianuarie 2020 a fost Regulile de procedura ale CEDO.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.