Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

Prof. univ. dr. Iulia Motoc va prezida ceremonia de deschidere a anului judiciar CEDO


29 ianuarie 2020 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Vineri, 31 ianuarie 2020, prof. univ. dr. Iulia Motoc, judecatorul Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, va prezida ceremonia de deschidere a anului judiciar. Acesta este cel mai important eveniment al magistratilor si a celor mai inalte autoritati din domeniul judiciar din Europa, reunind in jur de 300 de inalti magistrati.

Seminarul care va urma ceremoniei de deschidere se inscrie in cadrul aniversarii celor 70 ani ai Conventiei Europene a Drepturilor Omului si se intitulează: „Conventia Europeana a Drepturilor Omului, instrument viu care dainuiește de 70 ani ”. Seminarul va fi deschis de către Presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului, Linos-Alexandre Sicilianos, si de catre prof. univ. dr. Iulia Motoc, judecator la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

In cadrul acestui seminar vor fi abordate subiecte din tematica drepturilor femeilor, dreptului la un mediu inconjurator sanatos si a noilor tehnologii in contextul drepturilor omului.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii