« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Prof. univ. dr. Iulia Motoc va prezida ceremonia de deschidere a anului judiciar CEDO
29.01.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Vineri, 31 ianuarie 2020, prof. univ. dr. Iulia Motoc, judecatorul Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, va prezida ceremonia de deschidere a anului judiciar. Acesta este cel mai important eveniment al magistratilor si a celor mai inalte autoritati din domeniul judiciar din Europa, reunind in jur de 300 de inalti magistrati.

Seminarul care va urma ceremoniei de deschidere se inscrie in cadrul aniversarii celor 70 ani ai Conventiei Europene a Drepturilor Omului si se intitulează: „Conventia Europeana a Drepturilor Omului, instrument viu care dainuiește de 70 ani ”. Seminarul va fi deschis de către Presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului, Linos-Alexandre Sicilianos, si de catre prof. univ. dr. Iulia Motoc, judecator la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

In cadrul acestui seminar vor fi abordate subiecte din tematica drepturilor femeilor, dreptului la un mediu inconjurator sanatos si a noilor tehnologii in contextul drepturilor omului.

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni/categorii: SELECTED TOP LEGAL, _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD