Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Curtea de Apel Brașov își suspendă activitatea pe perioadă nedeterminată
29.01.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 29 ianuarie 2020, Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Braşov a hotărât suspendarea, pe perioadă nedeterminată, a activităţii de judecată, potrivit unui comunicat.

Situaţia mai sus arătată va fi analizată săptămânal urmând a fi comunicate informaţii referitoare la noile hotărâri ce vor fi luate.

Pe perioada suspendării activităţii vor fi judecate numai cauzele cu caracter urgent, cele privind măsurile preventive, cu arestaţi, ş.a , conform listelor anexate.

Adunarea Generală a Judecătorilor a hotărât, de asemenea, elaborarea unui memoriu adresat Preşedintelui României referitor la încălcarea brutală, prin adoptarea Legii nr. Pl-x-292/2019, a independenţei justiţiei.

Magistraţii judecători respectă şi susţin dreptul la protest al personalului auxiliar şi conex al instanţei în limitele prevăzute de dispoziţiile legale în materie, precum şi demersul demarat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, referitor la sesizarea Curţii Constituţionale.

:: Cauze care se vor judeca în perioada protestului – Secția penală
:: Cauze care se vor judeca în perioada protestului – Secția civilă
:: Cauze care se vor judeca în perioada protestului – Secția de contencios administrativ și fiscal

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti