Secţiuni » Notari publici
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România

O nouă serie de notari publici a depus jurământul de intrare în profesie


4 februarie 2020 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Marți, 4 februarie 2020, Ministerul Justiției a găzduit ceremonia de depunere a jurământului de către notarii publici admiși în profesie în urma concursului pentru ocuparea posturilor vacante de notar public de către persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, potrivit unui comunicat.

Jurământul a fost depus într-un cadru solemn, în fața secretarului de stat din Ministerul Justiției, Lidia Barac și în prezența Vicepreședintelui Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, notarului public Vasile Varga.

În urma concursului, organizat de către Institutul Notarial Român pe 29 și 31 octombrie 2019, au dobândit calitatea de notar public 13 persoane, care au depus jurământul în conformitate cu dispozițiile art.39 din Legea notarilor publici și a activității notariale nr. 36/1995, republicată.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii