Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 


Print Friendly, PDF & Email

Întâlnire 10 ani de la absolvire. Promoția 2010 a Facultății de Drept, Universitatea București
04.02.2020 | JURIDICE.ro

Dragi colegi,

Anul 2020 are pentru noi o semnificație aparte întrucât împlinim 10 ani de la absolvirea Facultății de drept.

Vă invităm să marcăm împreună acest moment sensibil și unic printr-o întâlnire de (re)cunoaștere și rememorare, dar și de explorare a evenimentelor care ne-au marcat viața în ultimul deceniu.

Întâlnirea va avea loc vineri, 15 mai 2020.

Ne vom vedea mai întâi la Facultate în prezența profesorilor, pentru strigarea catalogului de la ora 14.00 în Aula Magna a Facultății de Drept.

Socializarea și voia-bună debutează la ora 19.30 la Biavati Events (Strada Serghei Vasilievici Rahmaninov 2B, sector 1, București – zona Floreasca) și, sperăm noi, nu vor înceta până dimineața.

Costul evenimentului este de 400 lei/persoană și include, între altele, decorarea Aulei, meniul open bar, DJ, photobooth, etc.

Detaliile pentru efectuarea plății sunt următoarele:
Beneficiar: Elena Lazar
IBAN: RO46 BTRL RONC RT05 4075 2101
Deschis la: Banca Transilvania
La detaliile plății vă rugăm să menționați: Costuri întâlnire 10 ani, urmat de numele persoanei și grupa (401-418),pentru care se face plata (pentru a ușura identificarea).

În cazul în care veți veni însoțiți, tariful pentru însoțitor este același (400 lei/persoană), iar la detaliile plății vă rugăm să adăugați mențiunea „+ 1”

Participarea doar la revederea din Aula Magna nu implica niciun cost, însă cu siguranța veți rata o experiență dintre cele pe care le ai o dată pe deceniu.

Vă rugam sa ne sprijiniți cu realizarea plății cât mai repede posibil și ideal până la 01.04.2020. Precizăm că tariful rezervării salii de evenimente a fost achitat din fondurile organizatorilor.

Totodată vă informăm că data a fost aleasă ca să corespundă datei absolvirii (mai 2010), să nu se suprapună cu sărbători legale/vacanța judecătorească și să maximizeze prezența cadrelor didactice.

Pentru detalii legate de eveniment ne puteți contacta pe mail și telefon:
Elena Lazăr: Elena.lazar@drept.unibuc.ro , 0740 969 183
Andreea Hlihor: andreea.hlihor@bulboaca.com  0747 069 002
Alexandru Iorgulescu: alexandru_iorg@yahoo.com, 0732 128 522

Popularizarea evenimentului va fi realizată totodată și prin intermediul grupurilor de facebook, rugămintea noastră fiind de a ne ajuta să anunțăm cât mai mulți colegi.

Vă mulțumim și vă așteptăm în număr cât mai mare!

Organizatorii


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.