Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

5 motive pentru care să alegi un costum bespoke dacă ești avocat
05.02.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Dincolo de a fi o profesie, avocatura este un mod de viață ce presupune adoptarea unui mindset de identificare a soluțiilor și rezolvare a problemelor. Toate instrumentele de care se înconjoară avocatul trebuie să lucreze în beneficiul său, iar seriozitatea și profesionalismul trebuie transmise chiar înainte de a face orice gest.

Rândurile ce urmează vin în sprijinul tuturor bărbaților ce își doresc să aibă o să aibă o imagine impecabilă, care să completeze perfect aptitudinile și competențele lor profesionale, pentru succes pe toate planurile. Iată cele 5 motive pentru care trebuie să aveți cel puțin un costum bespoke în garderobă, prezentate chiar de specialiștii SARTO bespoke cu o experiență de peste 10 ani în domeniul consilierii vestimentare.

1. Este perfect adaptat pe corpul purtătorului

În timp ce costumele ready to wear sunt confecționate după tipare ideale, potrivindu-se perfect doar celor care se încadrează în astfel de tipare, costumul bespoke poate fi personalizat până la cele mai mici detalii, în așa fel încât costumul nu va fi nicioadată prea larg sau prea strâmt și nici nu va face cute și falduri deranjante. Construcția unui costum bespoke este în totalite centrată în jurul corpului clientului, pentru a-l avantaja din toate punctele de vedere. De exemplu, în atelierul SARTO bespoke comunicarea dintre client și maistrul croitor este o etapă extrem de importantă, care elimină riscul apariției diferențelor între așteptările purtătorului și rezultatul final.

2. Permite alegerea culorilor și a țesăturii

Bărbații care optează pentru un costum bespoke au de ales dintr-o largă varietate de culori și țesături de la producători renumiți precum Scabal, Cerutti, Carnet sau Loro Piana. Conslierii SARTO le pun la dispoziția clientului, alături de suportul necesar pentru a face alegerea corectă în funcție de nevoi și preferințe. Cum personalizarea în detaliu este principala caracteristică a unui astfel de costum, forma finală a acestuia poate fi un adevărat atu în activitatea de zi cu zi. Mereu în mișcare, sub presiunea timpului, avocații pot opta pentru țesături cu fibre flexibile, care se întind și revin la forma inițială, oferind libertate și susținere în orice fel de mișcare, dar și siguranța unui aspect impecabil, prin absența șifonării.

3. Este o investiție pe termen lung

Încă de la început, costumul bespoke este croit cu rezerve care permit lărgirea sau strâmtarea sa, în funcție de posibile viitoare schimbări ale corpului, transformându-l într-o investiție pe termen lung. Un costum bespoke presupune 60 de ore de manoperă din partea unor croitori meticuloși, pentru care clientul face o primă probă intermediară la 2-3 săptămâni de la plasarea comezii. În plus, se poate interveni asupra costumului în cazul în care apar schimbări neprevăzute de greutate sau mici schimbări de concept.

4. Este practic

Dincolo de țesături premium, diversitate cromatică și versatilitate, specialiștii SARTO iau în calcul accesorii de cea mai înaltă calitate, ca piepți full canvas din păr de cal, nasturi din horn, elemente constructive rezistente în timp, dar și diverse aspecte care țin de utilitate, cum ar fi personalizarea numărului sau tipurilor de buzunare sau accesorii care împiedică ieșirea cămășii din pantaloni.

5. Vine la pachet cu toată consilierea vestimentară necesară

Consilierii SARTO bespoke colaborează cu clientul pe tot parcursul procesului de producție, oferindu-i recomandări personalizate și sugeștii de asortare. Alegerea unui costum bespoke este o experiență în sine, în urma căreia clientul rămâne cu informații care îl vor ajuta să evite orice fel de greșeală vestimentară. La finalul călătoriei în universul SARTO, domnii știu exact ce culori sa aleagă în funcție de ocazia de purtare, ce cămăși și ce pantofi se potrivesc la costumele din garderoba lor, pentru ce accesorii pot opta la birou și multe alte detalii esențiale pentru obținerea unei imagini impecabile.

Fiecare zi din viața unui avocat este plină de provocări, iar un costum bespoke are toate calitățile pentru a deveni un sprijin în această activitate solicitantă. Consilierii SARTO bespoke stau la dispoziția tuturor avocaților care țin la imaginea lor și vor să rezolve problema vestimentației fără a sacrifica timp prețios.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.