Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

SARTO bespoke și Complexul Educațional Laude-Reut: Un parteneriat pentru eleganța noii generații
11.02.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

SARTO bespoke susține Complexul Educațional Laude-Reut în misiunea de a forma liderii de mâine, printr-un detaliu de afirmare a eleganței și apartenenței la o elită în materie de educație: insigna Laude-Reut, o emblemă a performanței.

Pornind de la logo-ul Laude-Reut, SARTO bespoke a realizat un prim set de 300 de insigne, menite să constituie un element distinctiv pentru elevii acestei școli, în cadrul evenimentului 2Day Ambassador – Conferința Internațională Laude-Reut de Diplomație și Afaceri Globale, dedicată elevilor din București și Israel, ce va avea loc în perioada 23-26 martie 2020.

Produse în Anglia, aceste mici accesorii de mare impact au fost gândite pentru a consolida identitatea colectivă a elevilor ce primesc o educație de excelență în cadrul Complexului Educațional Laude-Reut. Într-o lume digitalizată, ce tinde în permanență spre modernizare, un astfel de accesoriu subtil și elegant spune o poveste a tradiției și a apartenenței.

Parteneriatul dintre SARTO bespoke și Laude-Reut a început în 2019, cu prilejul Galei Prieteniei, un eveniment dedicat elevilor și performanțelor acestora. În 2020, colaborarea va continua cu noi proiecte, printre care și crearea uniformelor pentru elevii clasei a IX-a, în vederea asigurării eleganței tinerelor generații, încă de la început de drum.

Atât Laude-Reut, cât și SARTO bespoke împărtășesc un set de valori comune și o preocupare activă pentru modelarea conduitei generațiilor tinere:

“Parteneriatul dintre Laude-Reut și SARTO bespoke este începutul unui drum cu o companie profesionistă de vestimentație care va aduce un suflu nou în crearea costumului de protocol pentru elevii Laude-Reut, liderii lumii de mâine în diplomație, business, media și comunicare. În misiunea noastră educațională pentru viitor, formăm competențe și abilități, insuflăm valori de ținută și conduită, necesare oricărui om bun și pregătit pentru a reuși pe calea aleasă. Liderii se îmbracă de la SARTO bespoke!” – Tova Ben Nun-Cherbis, Președinte și Fondator al Complexului Educațional Laude-Reut

“Proiectele Complexului Educațional și ale Fundației Laude-Reut reprezintă pentru SARTO bespoke o sursă de inspirație și oportunitatea de a înțelege și consolida valorile noilor generații de lideri, profesioniști si formatori de opinie. Este o provocare ce ne dă o satisfacție deosebită, întrucât ne dă oportunitatea să prelucrăm esența eleganței tradiționale și să o aducem în plan actual, mai relevantă și mai atrăgătoare ca niciodată. Prin efortul susținut al parteneriatului nostru, integritatea conduitei masculine se conservă și se reinventează, în pas cu timpul.” – Matei Ladea, SARTO bespoke

Fondat în 2011, SARTO bespoke este locul din București în care orice bărbat își poate defini stilul personal, găsind un echilibru între estetică, utilitate și confort. În atelierul SARTO, ținutele impecabile sunt realizate de croitori cu peste 30 de ani de experiență și completate de un serviciu de consiliere ireproșabil.

Complexul Educațional Laude-Reut face parte din elita școlilor private din România, garantând o educație de excelență, pentru cca. 450 de studenți, anual. Acestia se dezvoltă într-un mediu multicultural, având acces la cele mai bune resurse și la profesori dedicați.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.