Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Corpul personalului auxiliar de specialitate din cadrul instanțelor judecătorești şi al parchetelor continuă protestul în perioada 10-14 februarie 2020
11.02.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 11 februarie 2020, Baroul București a dat publicității informarea transmisă Uniunii Naționale a Barourilor din România de către Sindicatul Național al Grefei Judiciare Dicasterial, afiliat la Federația PUBLISIND (federație reprezentativă la nivelul sectorului de activitate Administraţie publică), sindicat care reprezintă mai mult de 50% din personalul auxiliar de specialitate, personalul conex şi personalul contractual din cadrul instanţelor judecătorești şi al parchetelor de pe lângă acestea, din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, precum și din cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Astfel, corpul personalului auxiliar de specialitate din cadrul instanțelor judecătorești şi al parchetelor de pe lângă acestea a adus la cunoștință faptul că în săptămâna 10-14 februarie 2020 vor fi menținute formele de protest adoptate în data de 29 ianuarie 2020, în sensul ralierii la formele de protest adoptate de magistraţi în cadrul Adunărilor generale ale judecătorilor şi procurorilor la nivelul fiecărei instanţe si unităţi de parchet, respectiv suspendarea judecării şi amânarea cauzelor, cu excepția celor urgente.

După centralizarea tuturor proceselor-verbale ale adunărilor locale sindicale și în raport de rezultatul voturilor exprimate, se vor comunica, cu celeritate, formele de protest ce vor fi adoptate în perioada ulterioară acestei date.

:: Informarea

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti