Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova. Bursa „Ion Dogaru” a fost acordată unei studente în anul II de studii
13.02.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 10 februarie 2020, Facultatea de Drept a Universității din Craiova a informat că în urmă cu un an, Consiliul de Administraţie al Facultăţii de Drept a Universităţii din Craiova a înfiinţat Bursa „Ion Dogaru”, susţinută financiar de Centrul de Cercetări Juridice şi de Drept Privat, prin care sunt răsplătite eforturile studenţilor, potrivit unui comunicat.

În acest an, bursa, în valoare de 2.000 de lei, a fost acordată studentei Andra-Loredana Țucă, din judeţul Mehedinţi, pentru rezultate deosebite obţinute atât în cadrul procesului de învăţământ, cât şi în cel al implicării în activităţile extracurriculare.

Andra-Loredana Ţucă: „Nu pot să spun decât că sunt foarte fericită. Când am primit vestea, în sfârşit am simţit că pot să mă bucur din nou. Eu şi sora mea geamănă am trecut prin cele mai dificile momente, pierzând, de curând, pe cea mai importantă, scumpă şi dragă persoană din viaţă, pe bunica noastră care ne-a crescut. Simţim că, prin această bursă, ea ne răsplăteşte toate suferinţele, că este peste tot cu noi şi ne ţine pumnii strânşi de fiecare dată.

Nu credeam niciodată că o să am atât de mulţi colegi minunaţi, care să-mi devină prieteni, şi foarte multe cadre didactice care să-mi fie modele în viaţă. Nu pot decât să mulţumesc domnului Decan şi corpului profesoral pentru bursa care mi-a fost acordată.”


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.