Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Bacău modifică forma de protest adoptată cu privire la abrogarea pensiilor de serviciu ale magistraților
13.02.2020 | JURIDICE.ro

Joi, 13 februarie 2020, Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Bacău a hotărât continuarea protestului în următoarea formă, potrivit unui comunicat:
– Secțiile civile judecă, începând cu 17 februarie 2020, cauzele care au primit termen și vor lăsa cauzele aflate în procedura prelabilă fixării primului termen fără a se întreprinde nicio măsură.
– Secția penală judecă, începând cu 17 februarie 2020, toate cauzele.

În cadrul Adunării Generale, Tribunalul Bacău a hotărât refuzul explicit și general al judecătorilor de a participa la constituirea birourilor electorale.

Forma de protest adoptată continuă până la pronunțarea de către Curtea Constituțională a României asupra sesizării de neconstituționalitate a legii prin care au fost abrogate pensiile de serviciu.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.