Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Secția pentru judecători a CSM a aprobat calendarul estimativ al concursurilor şi examenelor previzionate pentru anul 2020
14.02.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 13 februarie 2020, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât aprobarea, de principiu, a calendarului estimativ al concursurilor şi examenelor previzionate pentru anul 2020, după cum urmează:
– Concurs de promovare efectivă a judecătorilor în funcţii de execuţie: martie – aprilie 2020;
– page7image1917622304Concurs sau examen pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor: aprilie – iunie 2020; page7image1917632752
– Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie: mai – octombrie 2020;
– Concurs de promovare pe loc a judecătorilor în funcţii de execuţie: iunie – septembrie 2020;
– Concurs sau examen pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor: septembrie – decembrie 2020;
– Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie: aprilie – iulie 2020.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea şi a altor concursuri, ori de câte ori se impune, în funcţie de necesităţile instanţelor.

De asemenea, a hotărât desfăşurarea a câte două sesiuni de transfer, în perioada martie (înainte de declanşarea concursului de promovare efectivă a judecătorilor în funcţie de execuţie), respectiv octombrie 2020, pentru fiecare grad de jurisdicţie în parte.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 7)

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti