Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Plafonul în limita căruia Ministerul Finanțelor asigură activitatea de audit intern la entitățile publice centrale pe bază de protocol de colaborare


12 aprilie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 304 din 11 aprilie 2023 a fost publicat Ordinul nr. 1271/2023 pentru stabilirea plafonului în limita căruia Ministerul Finanțelor asigură activitatea de audit intern la entitățile publice centrale pe bază de protocol de colaborare.

Pentru anul 2022, valoarea actualizată a cheltuielilor realizate de entităţile publice centrale, prevăzută la art. 11 lit. e) din Legea nr. 672/2002 privind auditul public intern, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, este de 5.690.000 de lei.

Plafonul cheltuielilor va fi avut în vedere, în anul 2023, la încheierea protocoalelor de colaborare pentru asigurarea funcţiei de audit public intern, în condiţiile art. 11 lit. e) din Legea nr. 672/2002 privind auditul public intern, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Intrare în vigoare: 11 aprilie 2023

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică