Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

NNDKP ocupă poziții de top în clasamentele The Legal 500 EMEA 2023


12 aprilie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) se situează și în 2023 în topul clasamentelor realizate de ghidul britanic The Legal 500, ediția EMEA, publicate recent. Rezultatele cercetării efectuate în rândul caselor de avocatură active din Europa reconfirmă poziția de lider a NNDKP pe piața avocaturii de business din România, compania fiind inclusă în clasamentele realizate pentru 14 arii de practică: Banking & Finance, Capital Markets, Commercial, Corporate and M&A, Dispute Resolution, Employment, Energy and Natural Resources, EU and Competition, Intellectual Property, PPP and Procurement, Real Estate and Construction, Restructuring and Insolvency, Tax, TMT and TMT: Gambling Law.

NNDKP a obținut 11 clasări pe primul loc și alte trei clasări pe poziții de top, în timp ce, la nivel individual, 37 de avocați și consultanți au fost incluși în clasamentele ghidului EMEA 2023 pentru România, fiind recunoscuți ca experți de top în ariile lor de practică, după cum urmează:

• 3 parteneri incluși în categoria „Hall of Fame”
• 10 parteneri au obținut distincția de „Leading Invidiuals”
• 9 avocați au obținut distincția de „Next Generation Partners”
• 6 avocați sunt incluși la categoria „Rising stars”
9 avocați sunt menționați la categoria „Recommended” (în materialul editorial)

În cadrul cercetării, clienții intervievați cu privire la activitatea firmei în diverse arii de practică au apreciat că avocații NNDKP sunt „profesioniști extrem de bine pregătiți care acoperă toate domeniile de activitate și se concentrează pe înțelegerea atât a nevoilor, cât și a riscurilor, precum și a culturii organizaționale a clientului și a modului în care funcționează activitatea sa, oferind întotdeauna consultanță și soluții personalizate, de înaltă calitate.”

NNDKP este inclusă de peste 20 de ani în clasamentele realizate de The Legal 500 pentru piața avocaturii din România, ocupând în mod constat poziții de top pentru diverse arii de practică.

The Legal 500 este una dintre cele mai importante publicații de profil ce alcătuiește anual clasamente ale firmelor de avocatură din diverse jurisdicții din lume, inclusiv România. Acestea au la bază cercetări riguroase, ce includ interviuri cu clienții și reprezentanții caselor de avocatură.

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

:: English version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică