Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

ONPCSB. Mediatorii nu intră în categoria entităților raportoare în sensul Legii pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului
18.02.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 17 februarie 2020, Consiliul de Mediere a informat ca, avand in vedere prevederile Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator si prevederile Statutului Profesiei de Mediator, Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor aprecieaza ca mediatorii nu intra sub incidenta art. 5 alin. 1 lit. f din Legea nr. 129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, potrivit unui comunicat.

:: Raspunsul ONPCSB

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.