Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul București. Ordinea de zi a ședinței Consiliului din 18 februarie 2020
18.02.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 17 februarie 2020, Baroul Bucuresti a dat publicitatii principalele puncte de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului din 18 februarie 2020, potrivit unui comunicat.

A. Politica profesionala si activitatea baroului

1. Adunarea Generala Ordinara din 25.02.2020 – aspecte organizatorice, propuneri completare pct. 6 de pe ordinea de zi; prezentare rapoarte resorturi.

2. Informare privind intalnirea cu Ministrul Justitiei – prezintă dl. Prodecan av. Daniel Fenechiu si dl. cons. av. George Moloman; adoptare de masuri.

3. Solicitare din partea Comisiei de Cenzori privind consultarea electronica a documentelor financiar-contabile ale Baroului; solicitare spatiu si dotari.

4. Continuarea proiectului privind initierea de demersuri judiciare fata de intermedierea nelegala a serviciilor de asistenta juridica de catre entitati din afara profesiei si cu privire la societati comerciale implicate in cazuri de raspundere civila delictuala decurgand din accidente de circulatie – raport consilieri desemnati si selectie avocati.

5. Evaluarea stadiului aplicarii masurilor legale fata de avocatii care inregistreaza restante pe o perioada mai mare de trei luni si a stadiului verificarii punctelor de vedere transmise de catre avocatii care au avut mai mult de 3 absente la adunarile generale ale baroului din anul 2019 – referat Compartiment Contabilitate, informare Decanat.

6. Definitivarea programului de conferinte – aspecte organizatorice privind prima conferinta a Baroului Bucuresti – raport Resort de Formare Profesionala.

7. Prezentarea ”Ghidului de bune practici privind relaţia sistemului judiciar cu celelalte profesii juridice, în special avocaţi”, adoptat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 287/16 decembrie 2019.

8. Masuri in vederea organizarii Cupei Primaverii la fotbal – stabilire costuri, atragere sponsori.

9. Propunere pentru organizarea intalnirii cu actorul Dorel Vișan, ce va avea loc în data de 2 martie 2020, ora 16.00, la Biblioteca Baroului București.

10. Propunere din partea av. Sergiu Capisizu de a implementa o aplicatie-interfata care sa gestioneze comunicarea cu membrii baroului.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.