Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul Timiș a încheiat un Parteneriat de colaborare privind educația juridică cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș
19.02.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 18 februarie 2020, Baroul Timiș a informat că a încheiat Parteneriat de colaborare privind educația juridică în unitățile de învățământ preuniversitar cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș, potrivit unui comunicat.

În acest sens, membrii Baroului Timiș interesați, vor transmite până la data de 28 februarie 2020 un email la adresa contact@baroul-timis.ro, prin care își vor exprima intenția de a participa la derularea acestui parteneriat, precum și preferința pentru o anumită unitate de învățământ, asumându-și astfel obligația de a susține voluntar și gratuit ore de educație juridică în școlile din județul Timiș.

Imediat după această dată, se va realiza alocarea avocaților care și-au exprimat intenția în modalitatea de mai sus, la unitățile de învățământ preuniversitar din județul Timiș, ținându-se cont și de preferințele indicate și va începe derularea Parteneriatului.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.