Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

KPMG Advisory și KPMG Legal – Toncescu și Asociații au asistat Bancroft Private Equity în vânzarea Dumagas Transport


7 martie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Comunicate profesioniști, SELECTED, Transporturi

Echipa KPMG Advisory și KPMG Legal – Toncescu și Asociații a asistat Bancroft Private Equity în vânzarea Dumagas Transport, unul dintre cei mai mari transportatori rutieri de marfă din România, către fondul de private equity Omnia Capital.

Dumagas este un pionier pe piața transporturilor din România, având o experiență în domeniu de peste 25 de ani, fiind unul dintre cei mai mari jucători pe această piață.

Prin această tranzacție, Bancroft marchează ieșirea de pe piața din România, o piaţă unde au avut în portofoliu și MobiFon (predecesorul Vodafone), de-a lungul celor mai bine de trei decenii de activitate în sectorul de M&A din regiunea Europei Centrale şi de Est.

Tranzacția a fost finalizată, echipa KPMG Legal oferind asistență juridică pe întreg parcursul procesului de redactare, negociere și semnare a documentelor tranzacției și, mai departe, până la implementarea efectivă a tranzacției.

Laura Toncescu, Partener KPMG și Head of KPMG Legal – Toncescu și Asociații, și Dragoș Iamandoiu, Senior Managing Associate, KPMG Legal – Toncescu și Asociații, au coordonat asistența juridică privind realizarea tranzacției, acționând pentru Bancroft Private Equity cu suportul semnificativ al colegelor Sandra Frunzulica (Managing Associate), Andreea Liviță (Senior Associate) și Adina Popescu (Senior Associate).

Blurred abstract background interior view looking out toward to empty office lobby and entrance doors and glass curtain wall with frame – blue white balance processing style

KPMG Legal a lucrat în echipe integrate de avocați și consultanți împreună cu echipa KPMG Advisory, coordonată de Bogdan Văduva, Partener, Deputy Head of Advisory, împreună cu Costin Rida – Manager, experții unindu-și forțele pentru a oferi soluții integrate pe tot parcursul tranzacției.

Krisztina Havas, Partener Bancroft Private Equity: „Dumagas Transport este o companie cu un potențial semnificativ şi îi dorim succes odată cu intrarea companiei într-o nouă etapă de dezvoltare. Dorim să mulțumim echipelor de consultanți și avocați din cadrul KPMG Advisory și KPMG Legal care ne-au asistat în timpul acestui proces interesant și provocator, dovedind cel mai ridicat nivel de profesionalism şi dedicare.”

KPMG Legal – Toncescu și Asociații, societatea de avocatură afiliată KPMG în România, este o societate de avocatură care se diferențiază în piață prin capacitatea de a oferi servicii juridice ca parte a unor soluții complete alături de specialiștii KPMG. Aceste servicii sunt prestate prin utilizarea tehnologiei pentru a asigura eficiența și accesul la cele mai noi și inovatoare soluții, echipa fiind cunoscută pentru calitatea serviciilor sale, asigurate de o echipă de avocați experimentați și specializați.

Despre KPMG

KPMG este o organizație globală de firme independente de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanță fiscală și în domeniul afacerilor. Ne desfășurăm activitatea în 143 de țări și aveam la finalul anului financiar 2021 aproape 265.000 de angajați în firmele membre din întreaga lume. Fiecare firmă KPMG este din punct de vedere legal o entitate separată și distinctă şi se descrie ca atare. KPMG International Limited este o societate privată engleză cu răspundere limitată la garanții. KPMG International Limited și entitățile sale nu oferă servicii pentru clienți.

În România și Republica Moldova, KPMG își desfășoară activitatea în cadrul celor șase birouri din București, Cluj-Napoca, Constantă, Iași, Timișoara și Chișinău. În prezent dispunem de un număr de peste 1000 de profesioniști, atât cetățeni români, cât și străini.

:: English Version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică