Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, Flux informații, SELECTED

Buju Stanciu & Asociatii și Dueñas Ruart Abogados S.L.P. formează un parteneriat strategic pentru a oferi servicii juridice în mediul de business din România și Spania

9 martie 2023 | Daria NICULCEA

Buju Stanciu & Asociatii și Dueñas Ruart Abogados S.L.P. au plăcerea de a anunța parteneriatul lor, având ca scop oferirea clienților servicii juridice de top într-o gamă largă de domenii de practică în mediul de business din România și Spania. Ambele societăți sunt cunoscute pentru expertiza lor juridică și angajamentul față de nevoile clienților, iar acest parteneriat le va permite să ofere o gamă mai largă de servicii specializate clienților lor.

Parteneriatul vine ca urmare a creșterii numărului de investitori spanioli în România, precum și ca urmare a apetitului clienților români pentru investiții în Spania. În cadrul acestei cooperări, cele două societăți vor lucra împreună în diverse domenii, inclusiv în dreptul societar, fuziuni și achiziții, fiscalitate, energie, imobiliare și multe altele. Prin combinarea resurselor și expertizei lor, cele două societăți vor fi capabile să ofere clienților soluții juridice personalizate și eficiente care să îndeplinească nevoile lor unice.

Cooperarea juridică dintre Buju Stanciu & Asociatii și Dueñas Ruart Abogados S.L.P. își va produce efecte imediat. Clienții ambelor societăți pot aștepta același nivel ridicat de servicii și atenție, cu avantajul suplimentar al accesului la o gamă mai largă de expertiză juridică în două jurisdicții importante.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică