« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideoArticole autoriRevista de note şi studii juridice (RNSJ)ESSENTIALSStudiiOpiniiInterviuriPovestim cărţi
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Noua echipă de conducere a Facultății de Drept a Universității din București
21.02.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 19 februarie 2020, Senatul Universității din București a decis validarea prof. univ. dr. Răzvan Dincă în funcția de Decan al Facultății de Drept a Universității din București, pentru un mandat de 4 ani, potrivit unui comunicat.

La data de 20 februarie 2020, prof. univ. dr. Răzvan Dincă a semnat deciziile de numire a prodecanilor pentru acest mandat, respectiv lector univ. dr. Daniela-Anca Deteșeanu (prodecan al Facultății de Drept și în perioada 2015-2020) și lector univ. dr. Andra-Roxana Trandafir (prodecan al Facultății de Drept și în perioada 2016-2020) și conf. univ. dr. Radu Rizoiu, lector univ. dr. Dragoș Costescu și lector univ. dr. Paul Pop.

Atribuțiile prodecanilor numiți pot fi consultate aici.

În luna octombrie 2019 au fost validate alegerile la nivelul departamentelor Facultății, fiind aleși prof. univ. dr. Luminița Dima – Director al Departamentului de Drept Privat, prof. univ. dr. Dan Oancea – Director al Departamentului de Drept Public și conf. univ. dr. Cristian Mitrache – Director al Departamentului de Drept Penal.

Noua echipă de conducere a Facultății de Drept adresează mulțumiri prof. univ. dr. Flavius A. Baias, Decan al Facultății de Drept în perioada 2008-2020, precum și echipelor de conducere din această perioadă, pentru toată activitatea desfășurată în sprijinul Facultății.

Totodată, conducerea Facultății de Drept le urează succes conf. univ. dr. Claudiu-Paul Buglea (prodecan al Facultății de Drept în perioada 2008-2019), ales Președintele Senatului Universității din București în luna noiembrie 2019 și prof. univ. dr. Simona Gherghina (prodecan al Facultății de Drept în perioada 2017-2019), numită Prorector al Universității din București în luna decembrie 2019.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.