Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Noua echipă de conducere a Facultății de Drept a Universității din București
21.02.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 19 februarie 2020, Senatul Universității din București a decis validarea prof. univ. dr. Răzvan Dincă în funcția de Decan al Facultății de Drept a Universității din București, pentru un mandat de 4 ani, potrivit unui comunicat.

La data de 20 februarie 2020, prof. univ. dr. Răzvan Dincă a semnat deciziile de numire a prodecanilor pentru acest mandat, respectiv lector univ. dr. Daniela-Anca Deteșeanu (prodecan al Facultății de Drept și în perioada 2015-2020) și lector univ. dr. Andra-Roxana Trandafir (prodecan al Facultății de Drept și în perioada 2016-2020) și conf. univ. dr. Radu Rizoiu, lector univ. dr. Dragoș Costescu și lector univ. dr. Paul Pop.

Atribuțiile prodecanilor numiți pot fi consultate aici.

În luna octombrie 2019 au fost validate alegerile la nivelul departamentelor Facultății, fiind aleși prof. univ. dr. Luminița Dima – Director al Departamentului de Drept Privat, prof. univ. dr. Dan Oancea – Director al Departamentului de Drept Public și conf. univ. dr. Cristian Mitrache – Director al Departamentului de Drept Penal.

Noua echipă de conducere a Facultății de Drept adresează mulțumiri prof. univ. dr. Flavius A. Baias, Decan al Facultății de Drept în perioada 2008-2020, precum și echipelor de conducere din această perioadă, pentru toată activitatea desfășurată în sprijinul Facultății.

Totodată, conducerea Facultății de Drept le urează succes conf. univ. dr. Claudiu-Paul Buglea (prodecan al Facultății de Drept în perioada 2008-2019), ales Președintele Senatului Universității din București în luna noiembrie 2019 și prof. univ. dr. Simona Gherghina (prodecan al Facultății de Drept în perioada 2017-2019), numită Prorector al Universității din București în luna decembrie 2019.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti