Varia
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

VOINESCU LAWYERS a încheiat o alianță cu Studio legale asociato Martinez & Novebaci din Milano
21.02.2020 | JURIDICE.ro

VOINESCU LAWYERS anunță semnarea, începând cu luna ianuarie a acestui an, a unui parteneriat cu Studio legale asociato Martinez & Novebaci, una dintre cele mai reputate societăți de avocați din Italia, având sediul principal la Milano și sedii secundare și parteneriate în Europa, Orientul Mijlociu și SUA.

Gabriel Voinescu, avocat asociat: „Scopul urmărit prin această asociere cu Martinez & Novebaci din Milano este de a crea, împreună cu partenerii noștri italieni, sinergii reciproc avantajoase atât pe piața juridică din Romania, cât și din Italia. Credem cu tărie în potențialul acestui parteneriat și ne întărim, astfel, practica axată pe clienții corporate italieni care sunt prezenți în România, dar și pe cei care vor să exploreze potențialul pieței româneștiVom beneficia, în dezvoltarea acestui potențial, și de suportul colegului nostru, Daniel Urdoi, of Counsel în cadrul biroului nostru din București, dar și responsabil al biroului din Maastricht, cu o experiență de peste 5 ani ca avocat coordonator al unui reputat birou italian din România.”

Timeea Ciudin, avocat asociat: „Într-o notă ușor vizionară, excelența în complexele și variatele domenii ale dreptului reprezintă un deziderat care nu mai poate fi atins de societățile de avocatură care își limitează activitatea la jurisdicția națională. Tocmai de aceea, o astfel de asociere cu societatea de avocați Martinez & Novebaci constituie încă un pas în parcursul nostru către excelență, pe care ni l-am asumat alături de remarcabilul nostru coleg, Daniel Urdoi”.

În același timp, biroul local anunță, tot din ianuarie 2020, și deschiderea unui birou la Paris, având în vedere apartenența, cu drept deplin de practică în Baroul din Paris, a avocatului asociat Gabriel Voinescu.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.