Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Cursuri de pregătire profesională / 26-28 februarie 2020
24.02.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 24 februarie 2020, Baroul București a anunțat că, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, invită la cursuri de pregătire profesională în perioada 26-28 februarie 2020, acreditate cu 5 ore de formare profesională, potrivit unui comunicat.

Miercuri, 26 februarie 2020, între orele 8.00-16.00. Tema: Curs Formare: Regulamentul UE 2016/679 și Directiva UE 2016/680, Partea I .
Lectori: prof. univ. dr. Daniel-Mihail Șandru, dr. Irina Alexe.

Joi, 27 februarie 2020. Tema:Curs Formare: Regulamentul UE 2016/679 și Directiva UE 2016/680, Partea a II-a
Lectori: av. Anca Nedelcu, av. Daniela Zaharia-Manescu, av. Cătălin Ionuț Dinu si av. Florin Alexandru Dumitrescu, dr. Marius Radu.

Vineri, 28 februarie 2020.Tema:Curs Formare: Regulamentul UE 2016/679 și Directiva UE 2016/680, Partea a III-a.
Lectori: dr. Eugen Huruba, dr. Mădălina Voican, av. Ana-Maria Baicu.

* Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti