Secţiuni » Arii de practică » Protective » Mediu
Mediu
CărţiProfesionişti

Obiectivul UE 2040 de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră | Proiect


18 aprilie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Dreptul mediului, Dreptul Uniunii Europene, Proiecte legislative

Joi, 13 aprilie 2023, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a anunțat că la data de 31 martie 2023, Comisia Europeană a lansat procesul de consultare publică pentru Obiectivul UE 2040 de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră (GES), potrivit unui comunicat.

Comisia a lansat în același timp: cerere de contribuții pentru evaluarea impactului (Consultarea publică care include un chestionar)

Termenul limită: 23 iunie 2023.

Scopul consultării: de a colecta opinii de la toți factorii interesați, inclusiv ale tuturor autorităților publice, având în vedere implicațiile stabilirii acestui obiectiv la nivelul întregii economii.

În linie cu Legea europeană pentru climă, COM trebuie să propună un obiectiv UE 2040 de reducere a emisiilor GES, ținând seama de un buget orientativ pentru 2030-2050.

Inițiativa Comisiei privind Obiectivul UE 2040 va fi însoțită de o evaluare de impact care va aborda diverse opțiuni pentru atingerea obiectivului propus.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică