« Newsletter
Flux noutăţi
SelectedVideoArticole autoriJurisprudenţăNoutăţi legislativeAnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Raportul anual al ECRI 2019
28.02.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 27 februarie 2020, Comisia Europeană împotriva rasismului și intoleranței (ECRI), organism independent al Consiliului Europei, a dat publicității Raportul de activitate pentru anul 2019, potrivit unui comunicat.

În raportul său, ECRI atrage atenţia asupra influenţei în creştere a politicilor ultranaţionaliste şi xenofobe în Europa. De asemenea, ECRI avertizează în legătură cu evoluţiile alarmante ale discursului bazat pe ură prezent pe rețelele de socializare, islamofobia, antisemitismul şi un mediu tot mai ostil pentru ONG-urile care operează pentru grupurile vulnerabile.

Marija Pejcinovic Buric, secretarul general al Consiliului Europei: „Europa se confruntă cu o realitate teribilă: actele de violenţă inspirate de antisemitism, ura faţă de musulmani şi alte forme ale urii rasiale se multiplică într-un ritm alarmant.”

Raportul este disponibil aici.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.