Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Promovări în cadrul NNDKP
03.03.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

NESTOR NESTOR DICULESCU KINGSTON PETERSEN (NNDKP) a anunțat astăzi seria de promovări aferente anului 2020 în cadrul echipei sale.
– 1 avocat și 1 consultant fiscal fac pasul la nivelul Parteneriatului NNDKP
– 5 avocați promovează la poziția de Asociat Manager și 3 consultanți fiscali la cea de Director; alți 10 avocați sunt numiți Avocați Seniori
– 10 arii de practică – de consultanță, litigii și taxe – ale NNDKP în cadrul cărora au fost făcute promovări

Eva Forika (NNDKP Timișoara) și Alexandru Aparaschivei (NNDKP Consultanță Fiscală) au fost promovați în poziția de Parteneri.

Alexandru Aman (Corporate/M&A), Cristian Dranca (Achiziții Public și PPP), Monia Hanțig (Drept Bancar și Finanțări), Corina Iablonschi (Litigii) și Daniela Savin (Ghervas) (Litigii) au fost promovați în poziția de Asociați Manageri.

Vadim Apostol-Lulay (Litigii), Cristiana Chelu-Prodescu (Litigii), Ioana Cioclei (Litigii), Anca Diaconu (Concurență), Luciana Duțu (Litigii), Alexandru Lăcureanu (Litigii), Alexandra Măruțoiu (Litigii), Răzvan Savin (Litigii), Miruna Vlad (Protecția Datelor) și Raul Zachia (Protecția Datelor) au fost promovați în poziția de Asociați Seniori.

De asemenea, în cadrul NNDKP Consultanță Fiscală, Laura Avram, Mihaela Ioja și Daniela Pepa au fost promovate în poziția de Directori Taxe.

În anul 2020, firma marchează aniversarea a 30 de ani de când a pornit la drum pentru a pune bazele avocaturii de business moderne în România. Astăzi, NNDKP înseamnă o echipă integrată legal & tax formată din 30 de parteneri, peste 120 de avocați și consultanți fiscali și 80 de angajați în departamentele administrative, în birourile din București, Timișoara, Cluj-Napoca și Brașov.

Despre avocații promovați:

Eva Forika, Partener

Eva are peste 20 de ani de experiență profesională în domeniul juridic. Este apreciată pentru capacitatea de a identifica soluții practice pentru aspecte complexe apărute în practica comercială.

Abilitățile sale includ o cunoaștere aprofundată a elementelor fundamentale de business în acordarea de asistență juridică în arii precum dreptul societar și dreptul comercial, drept imobiliar, dreptul muncii și aspecte fiscale; este de asemenea specializată în soluționarea disputelor, în principal privind aspecte de reglementare, contracte, proprietate sau de dreptul muncii.

Acordă asistență clienților locali și internaționali din industrii diverse, inclusiv auto, agribusiness, industria producătoare, în legătură cu

structurarea relațiilor lor contractuale, furnizând consultanță în redactarea și negocierea unor contracte diverse, precum și privind aspecte curente ale activității lor în România.

Totodată, Eva are atribuții manageriale extinse, fiind șeful biroului NNDKP Timișoara, birou care a aniversat recent 15 ani de existență.

Mai multe detalii despre Eva: aici.

Alexandru Aparaschivei, Partener Taxe

Alexandru are o experiență de peste 12 ani în domeniul consultanței fiscale fiind specializat în toate aspectele ce țin de TVA.

Alexandru acordă servicii de consultanță fiscală în diverse proiecte pentru companii care activează în domenii precum energie și resurse naturale, servicii financiare, industrie și producție sau în sectorul imobiliar.

Alexandru este Consultant Fiscal autorizat.

Mai multe detalii despre Alexandru: aici.

Alexandru Aman, Asociat Manager 

Alexandru are o experiență de peste opt ani în consultanță juridică. Specializarea sa include ariile dreptului societar, fuziuni și achiziții, achiziții publice, telecomunicații, energie și resurse naturale.

Alexandru a asistat de-a lungul timpului companii importante din domeniul construcțiilor, telecomunicațiilor, furnizori de servicii IT la nivel global sau jucători cheie din sectorul energetic sau agricol.

Mai multe detalii despre Alexandru: aici.

Laura Avram, Director Taxe

Laura are o experiență de peste 13 ani în domeniul consultanței fiscale, cu precădere TVA, și este specializată în training-uri personalizate, proiecte de tipul due diligence și revizii fiscale, proiecte de restructurare, asistență în timpul proceselor de litigii fiscale si expertiză fiscală precum și asistență fiscală pentru evaluări ale impactului TVA asupra tranzacțiilor interne și UE.

De asemenea, Laura reprezintă clienții din diverse industrii în fața autorităților fiscale române în timpul procedurilor fiscale administrative, precum și în timpul inspecțiilor fiscale.

Laura este Consultant Fiscal Autorizat.

Mai multe detalii despre Laura aici.

Cristian Dranca, Asociat Manager 

Cristian are o experiență de peste zece ani în domenii precum restructurări corporative, fuziuni și achiziții, parteneriate public-private, achiziții publice și contracte comerciale.

Cristian asistă atât clienți locali, cât și internaționali în tranzacții și operațiuni juridice complexe implicând fuziuni, divizări sau restructurări corporative în sectorul privat, precum și în domeniul privatizărilor (inclusiv structurarea tranzacțiilor, negocierea documentelor contractuale, derularea formalităților post-implementare). El asigură, totodată, asistență în reorganizarea negocierilor corporative și comerciale, în tranzacții transfrontaliere, asocieri locale și internaționale sau parteneriate strategice, inclusiv parteneriate public-private. In sectorul achizițiilor publice, Cristian asistă clienți în tot spectrul juridic aferent.

Mai multe detalii despre Cristian: aici.

Monia Hanțig, Asociat Manager

Monia are peste 13 ani de experiență profesională în domeniul bancar și al finanțărilor. Ea asistă clienții în toate aspectele finanțărilor majore, împrumuturi și cash pooling intra-grup, tranzacții majore de factoring, cesiunea portofoliilor de credite, restructurarea datoriilor și aspecte privind reglementarea în sectorul bancar.

Mai multe detalii despre Monia: aici.


Corina Iablonschi, Asociat Manager

Corina are peste zece ani de experiență în asistarea clienților în domeniul litigiilor. Ea este specializată în litigii civile și comerciale, litigii de contencios administrativ si fiscal, proceduri complexe de insolvență, executare și recuperare a creanțelor. Corina asistă clienți din varii domenii de activitate (sectorul imobiliar, IT, farma, energie și resurse naturale, domeniul bancar și asigurări, retail) în dispute privind răspunderea contractuală și răspunderea civilă delictuală, aspecte legate de urbanism și fiscalitate, cu accent pe problematica TVA și a impozitului pe profit.

De asemenea, Corina are o experiență substanțială și în ceea ce privește asistarea și reprezentarea clienților în litigii de dreptul muncii, privind anularea deciziilor de concediere emise în cadrul procedurilor de reorganizare și a cercetărilor disciplinare, plata drepturilor salariale, dar și în domeniul protecției consumatorilor.

Mai multe detalii despre Corina: aici.

Mihaela Ioja, Director Taxe 

Mihaela are peste 17 ani de experiență în domeniul consultanței fiscale. Ea asistă clienții în legătură cu o gamă largă de aspecte de fiscalitate, de la conformare și până la fuziuni și achiziții.

Ea asistă clienți din diverse sectoare, inclusiv industrie și producție, petrol și gaze, construcții sau tehnologie. Mihaela este Consultant Fiscal Autorizat și Expert Contabil.

Mai multe detalii despre Mihaela: aici

Daniela Pepa, Director Taxe

Daniela are o experiență profesională de peste 16 ani în domeniul consultanței fiscale. Ea este specializată în proiecte de due diligence, proiecte de revizuire fiscală, asistență pe perioada inspecției fiscale.

De asemenea, Daniela are cunoștințe solide în domeniul contabilității.

Mai multe detalii despre Daniela: aici.

Daniela Savin (Ghervas), Asociat Manager

Daniela are o experiență de peste opt ani în litigii și arbitraj comercial, perioadă în care a reprezentat clienți într-o gamă largă de domenii ale dreptului, cu accent pe proprietate intelectuală, arbitraj intern și internațional, recunoașterea și executarea hotărârilor arbitrale și a hotărârilor judecătorești străine. Ea a acumulat o experiență substanțială și în litigii de contencios administrativ, în special în dreptul concurenței, dreptul mediului și al urbanismului.

Daniela a fost implicată în primele proceduri de arbitru de urgență din România și a acționat pro bono într-o serie de litigii având ca obiect drepturi de proprietate intelectuală asupra crucilor din Cimitirul Vesel din Săpânța.

Mai multe detalii despre Daniela: aici.

Vadim Apostol-Lulay, Asociat Senior

Vadim are peste șapte ani de experiență profesională în litigii fiind specializat în domenii precum dreptul muncii, drept civil, drept comercial și protecția consumatorilor.

Vadim asistă clienți activi în sectoare diverse, precum cel financiar – bancar, imobiliar, media, retail alimentar, de consultanță în management și IT.

Mai multe detalii despre Vadim: aici.

Cristiana Chelu-Prodescu, Asociat Senior

Cristiana are o experiență de aproape șapte ani în profesie, arătând în mod constant  o abordare pro-activa și implicându-se în creșterea susținută a practicii de litigii în domenii precum dreptul muncii și dreptul achizițiilor publice, în cadrul diferitelor sectoare de activitate precum transporturi, construcții și armament.

În plus, experiența Cristianei a fost acumulată în dispute complexe din diverse alte domenii, incluzând litigii comerciale, litigii din sfera contenciosului administrativ, sau a protecției consumatorilor.

Mai multe detalii despre Cristiana: aici.

Ioana Cioclei, Asociat Senior

Ioana s-a alăturat echipei NNDKP în 2014 în cadrul practicii de Drept Bancar și Finanțări, iar din 2016 este membră a echipei de Litigii. Este specializată în litigii civile și comerciale, asigurând apărarea intereselor clienților în dosare de drept bancar și protecția consumatorilor, contencios administrativ, insolvență, dreptul muncii, dreptul concurentei.

Ioana asistă clienți activi în domenii precum cel bancar, industria auto, energie și resurse naturale, sectorul imobiliar, logistică și retail.

Mai multe detalii despre Ioana: aici.

Anca Diaconu, Asociat Senior

Anca are peste cinci ani de experiență profesională, fiind specializată în dreptul concurenței, ajutor de stat și dreptul Uniunii Europene. Ea asistă clienții în principal în investigații privind posibile carteluri, abuz de poziție dominantă și alte practici restrictive, în litigii de concurență, în obținerea autorizării de către Consiliul Concurenței a tranzacțiilor de tip M&A, în analiza mecanismelor comerciale din activitatea de zi cu zi și în implementarea unor politici de conformare cu regulile de concurență.

Totodată, asistă în proiecte de ajutor de stat, precum și în proiecte cu componentă relevantă de drept al Uniunii Europene.

Mai multe detalii despre Anca: aici.

Luciana Duțu, Asociat Senior

Luciana are peste șase ani de experiență în litigii, fiind specializată în domenii precum dreptul muncii,  contencios administrativ și fiscal, drepturi reale, procedura de executare silita.

Ea asistă clienți din sectorul bancar, agricultură, construcții, farma, servicii petroliere și fonduri de investiții.

Mai multe detalii despre Luciana: aici.

Alexandru Lăcureanu, Asociat Senior

Alexandru are peste șase ani de experiență în domeniul juridic. Este specializat în reprezentarea clienților locali și internaționali într-o gama variată de litigii, precum litigii de natură comercială, contencios administrativ, executare silită, insolvență, aspecte de drept societar precum și în proceduri de restituire a proprietăților.

El a acumulat o experiență semnificativă în reprezentarea clienților în litigiile cu autoritățile publice, asistând de-a lungul timpului companii active în diverse sectoare industriale (agricultură, auto, producție, petrol, IT și energie) în litigii fiscale, litigii de drept administrativ precum și în litigii de dreptul urbanismului.

Mai multe detalii despre Alexandru: aici.

Alexandra Măruțoiu, Asociat Senior

Alexandra are o experiență de aproape șase ani în domeniul soluționării disputelor arbitrale și a celor judiciare generate de executarea contractelor administrative și civile, îndeosebi cele grefate pe regulile FIDIC.

De asemenea, Alexandra a asistat în această perioadă o gamă vastă de clienți în litigii comerciale și de contencios administrativ complexe, dar și în proceduri de executare silită și recuperări de creanțe, reprezentând deopotrivă clienții în litigii din sfera protecției consumatorilor.

Mai multe detalii despre Alexandra: aici.

Răzvan Savin, Asociat Senior 

Răzvan are peste șase ani de experiență profesională în litigii, fiind specializat în domenii precum răspunderea civilă contractuală, proceduri complexe de insolvență, latura civila în procesul penal, proceduri de achiziții publice și dreptul muncii.

Răzvan a mai jucat un rol important în dispute privind protecția datelor cu caracter personal, combaterea actelor emise de organele antifraudă sau fapte anticoncurențiale. În toată acesta perioadă, s-a remarcat prin sfaturile pragmatice oferite clienților, meticulozitate și o atitudine orientată spre obținerea unor rezultate maxime.

Mai multe detalii despre Răzvan: aici.

Miruna Vlad, Asociat Senior

Miruna are peste șase ani de experiență profesională în consultanță juridică. Ea este specializată în domeniul protecției datelor cu caracter personal și asistă clienții în legătură cu procesarea datelor cu caracter personal ale angajaților, drepturile privind folosirea datelor cu caracter personal, precum și formalitățile privind procesarea și transferul datelor cu caracter personal.

De asemenea, Miruna este specializată și în dreptul mediului.

Mai multe detalii despre Miruna: aici.

Raul Zachia, Asociat Senior 

Raul are peste șapte ani de experiență profesională în consultanță juridică și litigii. El este specializat în domeniul protecției datelor cu caracter personal și asistă clienți din mai multe industrii (bancar, telecom, retail, media etc.) în probleme complexe legate de prelucrarea și securitatea datelor cu caracter personal cum ar fi asigurarea conformării cu cerințele legale aplicabile, gestionarea incidentelor de securitate, implementarea soluțiilor tehnice inovatoare precum sistemele de autentificare biometrică, utilizarea unor sisteme de profilare, monitorizarea persoanelor prin sisteme informatice precum sistemele CCTV și GPS.

De asemenea, Raul asistă clienții în prelucrarea datelor sensibile sau cu un regim special, derularea campaniilor de marketing prin intermediul mai multor canale de comunicare, oferind asistență clienților inclusiv în relația cu ANSPDCP.

Mai multe detalii despre Raul: aici.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti