« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Avocații din Baroul București își pot exprima opinia ref. modul de cooperare cu candidații pentru Inspecția Judiciară
04.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 3 martie 2020, în vederea analizării candidaturilor pentru funcția de inspector în cadrul Inspecției Judiciare-Direcția de Inspecție pentru procurori, Inspecția Judiciară, prin intermediul Baroului București, invită avocații să își exprime opinia cu privire la modul de cooperare dintre candidat și avocații din Baroul București, la conduita profesională și la comportamentul următorilor candidați, potrivit unui comunicat:
– Silviu-Vasile Ciocoiu – termen de informare pâna la 10 martie 2020
Adina Florea – termen de informare pâna la 10 martie 2020.

De asemenea, în vederea analizării candidaturilor pentru funcția de inspector în cadrul Inspecției Judiciare-Direcția de Inspecție pentru judecători, avocații își pot exprima opinia cu referire la conduita profesională și comportamentul următorilor candidați:
– Carmen Cosma, termen de informare pâna la 1 aprilie 2020
Doina Anghel, termen de informare pâna la 1 aprilie 2020.

 
Secţiuni: Content, Sistemul judiciar, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD