Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Mediu
CărţiProfesionişti
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Consiliul UE a adoptat concluzii ref. calitatea aerului
06.03.2020 | JURIDICE.ro

Joi, 5 martie 2020, Consiliul Uniunii Europene a adoptat concluzii privind calitatea aerului, care oferă orientări politice pentru continuarea lucrărilor privind combaterea poluării atmosferice, potrivit unui comunicat.

În conformitate cu constatările rezultate din verificarea adecvării Directivelor privind calitatea aerului înconjurător, politica actuală a UE în domeniul aerului curat a contribuit în mod semnificativ la îmbunătățirea calității aerului, dar trebuie depuse mai multe eforturi pentru se a reduce impactul negativ al poluării atmosferice asupra sănătății și a mediului.

Consiliul consideră că standardele stabilite în materie de calitate a aerului, în special valorile-limită, au fost eficace și sunt în continuare esențiale pentru protejarea sănătății cetățenilor. Cu toate acestea, există posibilități de îmbunătățire a cadrului legislativ pentru a se asigura o bună calitate a aerului în întreaga UE. Salută obiectivul Comisiei, astfel cum este stabilit în Comunicarea acesteia privind Pactul ecologic european, de a combate într-o și mai mare măsură poluarea prin măsuri preventive și de remediere, inclusiv prin revizuirea standardelor de calitate a aerului.

Consiliul subliniază importanța stabilirii de priorități și a utilizării finanțării disponibile pentru îmbunătățirea calității aerului, sugerând utilizarea beneficiilor comune ale obiectivelor climatice și a calității aerului ca efect de levier pentru investițiile private.

:: Concluziile


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.