Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Rețeaua de formatori a SNG pentru formarea profesională continuă a personalului auxiliar de specialitate în anul 2020
06.03.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 5 martie 2020, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât reînnoirea reţelei de formatori a Şcolii Naţionale de Grefieri pentru formarea continuă în anul 2020, conform Anexei la Hotărârea nr. 12 din 19 februarie 2020 a Consiliului de conducere al SNG.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea din calitatea de personal de instruire pentru formarea continuă, la cerere, pentru anul 2020 a următorilor judecători şi grefieri:
– jud. Carmen Tranica Teau;
– jud. Denisa Murariu;
– jud. Alina Loredana Popescu;
– grefier Maria Bodnărescu.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea din calitatea de personal de instruire pentru formarea continuă, la cerere, pentru anii 2020 şi 2021 a următorilor judecători şi grefieri:
– jud. Mircea Todor;
– grefier Basilica-Daniela Hanuseac.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 3)

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti