Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Consiliul de Mediere. Unele măsuri de reconfigurare a organizării profesiei de mediator
09.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 6 martie 2020, Consiliul de Mediere a demarat procedura de publicare a formei actualizate a Tabloului Mediatorilor, potrivit unui comunicat semnat de Mihai-Iulian Munteanu, Președinte.

Având în vedere obligațiile profesionale ale mediatorilor, cât și prerogativele conferite Consiliului de Mediere prin Legea 192/2006 modificată și completată, în perioada următoare Consiliul de Mediere va întreprinde o serie de măsuri administrative menite a pune în aplicare dispozițiile legii, dar și a realiza o necesară reconfigurare a organizării profesiei de mediator. Printre măsurile ce vor fi luate, se numără și declanșarea procedurii disciplinare, care poate duce la suspendarea / încetarea calității de mediator a colegilor care înregistrează restanțe privind achitarea taxei anuale profesionale.

Astfel, luni, 9 martie 2020, mediatorii care la data de 1 martie 2020 înregistrează debite față de Consiliul de Mediere pentru taxele profesionale datorate până la data de 31 decembrie 2019, vor fi notificați prin e-mail și sms cu privire la această situație, urmând ca aceștia să beneficieze de o perioadă de 7 zile calendaristice în care să poată să-și reglementeze situația. În acest sens, în zilele de sâmbătă – 14 martie 2020 și duminică – 15 martie 2020, departamentul Contabilitate al Consiliului de Mediere își va desfășura activitatea în cadrul intervalului orar 10.00-14.00.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.