Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Consiliul de Mediere. Unele măsuri de reconfigurare a organizării profesiei de mediator
09.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 6 martie 2020, Consiliul de Mediere a demarat procedura de publicare a formei actualizate a Tabloului Mediatorilor, potrivit unui comunicat semnat de Mihai-Iulian Munteanu, Președinte.

Având în vedere obligațiile profesionale ale mediatorilor, cât și prerogativele conferite Consiliului de Mediere prin Legea 192/2006 modificată și completată, în perioada următoare Consiliul de Mediere va întreprinde o serie de măsuri administrative menite a pune în aplicare dispozițiile legii, dar și a realiza o necesară reconfigurare a organizării profesiei de mediator. Printre măsurile ce vor fi luate, se numără și declanșarea procedurii disciplinare, care poate duce la suspendarea / încetarea calității de mediator a colegilor care înregistrează restanțe privind achitarea taxei anuale profesionale.

Astfel, luni, 9 martie 2020, mediatorii care la data de 1 martie 2020 înregistrează debite față de Consiliul de Mediere pentru taxele profesionale datorate până la data de 31 decembrie 2019, vor fi notificați prin e-mail și sms cu privire la această situație, urmând ca aceștia să beneficieze de o perioadă de 7 zile calendaristice în care să poată să-și reglementeze situația. În acest sens, în zilele de sâmbătă – 14 martie 2020 și duminică – 15 martie 2020, departamentul Contabilitate al Consiliului de Mediere își va desfășura activitatea în cadrul intervalului orar 10.00-14.00.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.