« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Unele măsuri privind organizarea de evenimente în Palatul Facultății de Drept
09.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Duminică, 8 martie 2020, ca urmare a deciziei autorităților competente din data de 8 martie 2020 de a interzice evenimentele la care participă mai mult de 1000 de persoane, precum și de a permite organizarea evenimentelor la care este estimată participarea unui număr mai mic de persoane doar după obținerea aprobării de la Direcțiile de Sănătate Publice locale, Conducerea Facultății de Drept a Universității din București a hotărât următoarele, potrivit unui comunicat semnat de prof. univ. dr. Răzvan Dincă, Decan:

Pentru evenimentele programate în incinta Facultății de Drept în perioada 9-31 martie 2020 organizate de orice alte entități decât Universitatea din București ori Facultatea de Drept a Universității din București, organizatorul va prezenta în mod obligatoriu aprobarea primită de la autoritățile locale, avizată de Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București. Aprobarea se prezintă în original la Cabinetul Decanului mai înainte de sosirea oricăror participanți la eveniment, în caz contrar spațiile neputând fi folosite.

Conducerea Facultății de Drept va putea prelungi valabilitatea prezentei decizii în funcție de evoluția situației epidemiologice legate de infecția cu Coronavirus.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.