Covid-19 Legal React
AbonamentePlatinum members

Universitatea Nicolae Titulescu din București suspendă activitățile didactice în perioada 11-18 martie 2020. UPDATE: Prelungire suspendare activități didactice
16.03.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Covid 19 Legal React, Health & Pharma (Dreptul sănătății), UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 13 martie 2020, având în vedere necesitatea evitării desfășurării unor activități la care participă un număr mare de persoane în vederea reducerii posibilității de transmitere a noului coronavirus, Consiliul de Administrație al Universității “Nicolae Titulescu” din București a decis prelungirea perioadei de suspendare a activității didactice directe – cursuri și seminare – până la data de 29 martie 2020, inclusiv, potrivit unui comunicat.

Activitățile didactice – cursuri și seminare – se vor desfășura online pe toată durata de suspendare a procesului educațional direct.

***

Marți, 10 martie 2020, Consiliul de administrație al Universității „Nicolae Titulescu” din București a decis suspendarea activităților didactice, atât la forma de învățământ cu frecvență (cursuri și seminare), cât și la forma de învățământ la distanță (activități tutoriale și asistate), pentru perioada 11 martie – 18 martie 2020, inclusiv, potrivit unui comunicat.

Această decizie a fost determinată de necesitatea evitării răspândirii Coronavirusului COVID-19 și este o decizie care are, exclusiv, caracter preventiv. În prezent, în cadrul Universității, nu există suspiciuni sau confirmări de infectarecu Coronavirus COVID-19.

Pe perioada suspendării activităților didactice, Universitatea asigură continuarea online a activităţii didactice, la toate cele trei facultăţi, prin punerea la dispoziția studenților, prin intermediul platformei eLis, a materialelor didactice necesare pregătirii.
De asemenea, plata taxei școlare se va putea realiza online direct din contul eLis de student/masterand, folosind un card bancar. Pentru situațiile în care, din motive obiective, plata taxei scolare nu se poate realiza online, casieria universității va fi deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 8:30 – 15:30.

Ca măsură suplimentară, pentru a se asigura monitorizarea evoluției situației de la nivel național și local și luarea celor mai bune măsuri menite să prevină și să controleze situația, la nivelul Universității „Nicolae Titulescu” din București a fost constituit un Grup de coordonare și monitorizare a situației privind Coronavirus COVID-19, din care fac parte: prof. univ. dr. Mircea Damaschin, prorector, conf. univ. dr. Bogdan Micu, decan al Facultății de drept, conf. univ. dr. Maria Grigore, decan al Facultății de economie și administrarea afacerilor și prof. univ. dr. Mihai Adrian Hotca, decan al Facultății de relații internaționale și administrație.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti