Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură civilă
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Premiile de excelență „Viorel-Mihai Ciobanu”, ediția a II-a: zece studenți se vor califica în etapa a doua a concursului
10.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

CUNOAŞTERE, ÎNŢELEPCIUNE, CINSTE ŞI NEPĂRTINIRE (Viorel-Mihai Ciobanu)

Prima etapă a competiției Premiile de excelență “Viorel-Mihai Ciobanu”, o inițiativă a societății de avocați ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS (ZRVP), debutează astăzi odată cu publicarea temei eseului pe care studenții participanți vor trebui să il redacteze și să îl transmită până la data de 25 martie 2020.

Eseul cu tema „Corelația dintre suspendarea judecății și perimare” va cuprinde maxim 5 pagini, format document Word, font Arial, corp 12, spațiere la 1 rând și va fi transmis prin email, prin poștă sau personal la următoarele adrese:
– Prin email: office@zrvp.ro, cu mențiunea Concurs Premiile de excelență Viorel-Mihai Ciobanu.
– Prin poștă la adresa: Plantelor nr. 12, cod postal 023974 sector 2, București, în plic, cu mențiunea Concurs Premiile de excelență Viorel-Mihai Ciobanu;
– Personal la adresa: Plantelor nr. 12, sector 2, București, în plic, cu mențiunea Concurs Premiile de excelență Viorel-Mihai Ciobanu.

Studenții vor indica la finalul eseului: facultatea, anul de studiu, numele, prenumele, seria/grupa de studiu, o adresă de email la care să fie comunicată mapa cu înscrisuri privind Etapa II a concursului.

Împreună cu eseul, studenții vor trebui să depună o Scrisoare de intenție și dovada obținerii minim a notei 7 la materia Drept Procesual Civil.

După primirea și evaluarea eseurilor, vor fi selectați primii 10 studenți care vor participa în etapa a doua a concursului.

Premiile de excelență “Viorel-Mihai Ciobanu” se adresează tuturor studenților din cadrul Universității București, Facultatea de Drept, aflați în anul IV de studiu, cursuri de zi, școlarizați în regim bugetar sau cu taxă, studenți care, în primul semestru din anul IV de studiu au obținut cel puțin nota 7 la materia Drept Procesual Civil.

Inițiativa societății de avocați ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS, susținută de Facultatea de Drept, Universitatea București, reprezintă un omagiu pentru personalitatea, opera și întreaga activitate academică a distinsului prof. dr. Viorel-Mihai Ciobanu, fost decan al Facultății de Drept, Universitatea București, judecător la Curtea Constituțională, Președinte al Curții de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, membru de onoare al Uniunii Avocaților din România și coordonator al colectivului de redactori ai Noului Cod de Procedură Civilă, și dorește să promoveze interesul studenților pentru domeniul dreptului procesual civil.

***

Despre ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS

ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS (ZRVP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, oferind servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business, al insolvenței, al dreptului penal al afacerilor și al consultanței fiscale.

ZRVP are o echipă de 67 de avocați, dintre care 13 asociaţi –Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi și Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strîmbei, Cătălin Micu, Andrei Dumitrescu și Mihai Băjenaru (asociați), domnul prof. dr. Valerian Cioclei și Robert Oancea (of counsel).

:: Regulamentul

Secţiuni: Procedură civilă, Selected, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO