« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

INR suspendă cursurile de pregătire profesională. UPDATE: Continuarea activității de pregătire prin organizarea de cursuri online
09.04.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Miercuri, 6 aprilie 2020, Institutul Notarial Român a informat că în vederea minimalizării consecințelor negative, explorează metode alternative care să permită continuarea activității de pregătire pentru notarii publici, notarii stagiari, precum și pentru persoanele care intenționează să susțină concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, potrivit unui comunicat.

În acest sens, INR va implementa, în cel mai scurt timp posibil o soluție tehnică menită să permită continuarea activității de pregătire prin organizarea de cursuri online, în sistem interactiv.

În acest scop, Institutul Notarial Român va utiliza platforma ZOOM.

:: Instrucțiuni de folosire a aplicației ZOOM

***

Miercuri, 11 martie 2020, ținând cont de măsurile stabilite prin Hotărârea nr. 8 din 9 martie 2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României și prin Hotărârea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență nr. 6 din 9 martie 2020, privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, difuzate în spațiul public, privind limitarea manifestărilor publice sau private și alte măsuri specifice necesare în scopul prevenirii răspândirii acestui virus, luând în considerare Decizia nr. 136 din 10 martie 2020 a Biroului Executiv al Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici, se suspendă cursurile de pregătire profesională pentru notarii publici, notarii stagiari și personalul de specialitate din cadrul birourilor notariale, precum și a altor cursuri organizate de INR, în perioada 13 martie 2020 – 31 martie 2020, potrivit unui comunicat.

Notarii stagiari aflați în perioada pe pregătire practică, în măsura în care orele prevăzute în Metodologia de desfășurare a stagiului de practică nu au fost efectuate integral, sunt rugați să comunice cu notarii publici coordonatori în vederea analizării posibilității modificării programului de instruire, de comun acord.

 
Secţiuni: Content, Dreptul sanatatii, Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD