« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

Curtea de Apel Cluj. Măsuri în vederea reducerii riscului de infectare cu coronavirus
12.03.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Joi, 12 martie 2020, Curtea de Apel Cluj a dat publicității următorul comunicat:

În scopul reducerii riscului de infectare cu coronavirus – COVID-19 sau alte infecţii respiratorii, se recomandă cetăţenilor să ia în considerare aplicarea următoarelor măsuri:

1. Transmiterea corespondenţei adresate Curţii de Apel Cluj, Tribunalului Cluj, Tribunalului Specializat Cluj şi Judecătoriei Cluj-Napoca cu precădere în format electronic, prin e-mail sau prin fax, la adresele şi numerele menţionate pe paginile de internet ale acestor instanţe;

2. Utilizarea aplicaţiei informatice „Info Dosar”, pentru studierea tuturor înscrisurilor existente în dosarele aflate pe rolul instanţelor, accesând www.curteadeapelcluj.ro secţiunea Dosare şi utilizând parola;

3. Evitarea prezenţei şi staţionării în interiorul Palatului de Justiţie, în afara zilelor şi a orelor stabilite pentru soluţionarea cauzelor în care sunt citaţi;

4. Evitarea prezenţei în sediul Palatului de Justiţie, atunci când ea nu este obligatorie, prin solicitarea judecării cauzei în lipsă sau a amânării acesteia din considerente de boală, dacă este cazul, reprezentare în faţa instanţei prin intermediul unui avocat ales.

Considerăm că datoria noastră de cetăţeni este de a ne proteja pe noi înşine şi, în acelaşi timp, de a-i proteja pe ceilalţi, prin adoptarea unei conduite corespunzătoare.

 
Secţiuni: Content, Covid 19 Legal React, Dreptul sanatatii, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD